6 Μαΐ 2011

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πώς η Ζέτα άλλαξε τη ζωή του

Μιχάλης Χατζηγιάννης newΕυδιάθετος και χαλαρός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.


Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε, ώστε να βγει από το καλούπι του μαζεμένου και κλειστού παιδιού.

Ο 32χρονος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι παρόλο που προέρχεται από ένα περιβάλλον με διακριτά όρια και πλαίσια, κάπου ανάμεσα στα 25 με 30 του χρόνια πέρασε μία σκοτεινή περίοδο, κάνοντας τις παρασπονδίες του: «(Το) Σκοτεινή συνοψίζεται στο ότι ήταν μία καλή περίοδος να πειραματιστείς, να ξεφύγεις από τα όριά σου, να γνωρίσεις τέλος πάντων τα όρια σου και μέχρι πού μπορείς να φθάσεις. Δεν υπήρχε κανένας πόνος. Ήταν ένας τρόπος να εξαργυρώσεις όλα αυτά που είχες μέσα σου, τα πάθη σου, τις φαντασιώσεις, τις αδυναμίες σου».


Όλα αυτά ωστόσο είχαν το τίμημά τους σύμφωνα με τον Κύπριο τραγουδιστή, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ξέφυγε κάποιες φορές: «Όλα αυτά έχουν το τίμημά τους, η άνοδος έχει και την πτώση. Θεωρώ ότι το ʼχω κάνει (να ξεφύγω από τις ράγες), κανείς όμως δεν το πήρε χαμπάρι».

http://www.yupi.gr/gossip/c29005/Mixalhs_Xatzhgiannhs.html