22 Μαΐ 2011

Ζώδια Της Ημέρας!!

ΚΡΙΟΣ
Δείτε σήμερα πιο θετικά τις καταστάσεις που βιώνετε και μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας με τα προσωπικά σας. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί γιατί θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας. Μην λειτουργείτε επιπόλαια και με θυμό. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον αυθορμητισμό γιατί θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με κάποια πρόσωπα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Μεγάλη δραστηριότητα θα έχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάποιους συνεργάτες που δεν σας προσφέρουν αυτά που εσείς θέλετε, θα τους απομακρύνετε. Αρκετές επαφές θα έχετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και κάποιες επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η συναναστροφή με κάποια άτομα θα σας κάνει να νοιώσετε ευχαρίστηση. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και κάντε λίγη υποχώρηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κλείστε τις εκκρεμότητες σας ώστε να μειώσετε το άγχος σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα οικονομικά σας, γιατί αν δεν τα διαχειριστείτε σωστά τώρα, θα έχετε αργότερα προβλήματα γι’ αυτό μην παρασύρεστε σε αλόγιστα έξοδα. Θα υπάρχει έντονο πάθος στην ερωτική σας ζωή. Προετοιμαστείτε και προχωρήστε στην πραγματοποίηση κάποιων παλαιών σχεδίων σας. Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές αλλά και αλλαγές που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μπει σε διλήμματα τον τελευταίο καιρό και εσείς νοιώθετε αδύναμοι στο να τα ξεδιαλύνετε. Αν δεχθείτε την συμπαράσταση των άλλων, τότε θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και θα μπορέσετε να βγείτε από τις περίεργες καταστάσεις. Κάποιες εντελώς αναπάντεχες αλλαγές θα υπάρξουν στον οικονομικό σας τομέα. Η ορθή και αντικειμενική κρίση σας θα καθορίσει τις μελλοντικές σας εξελίξεις και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας.


ΛΕΩΝ
Κάποια σχέδια που εδώ και καιρό σκέφτεστε δεν πρόκειται να τα υλοποιήσετε άμεσα, γιατί υπάρχουν πολλά γεγονότα που θα σας καθυστερήσουν. Ακολουθείστε το πρόγραμμα σας και κατανοείστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποια άτομα γύρω σας. Είναι καιρός τώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα και έτσι θα σας φύγει το άγχος σας. Η ανάγκη σας να απαλλαγείτε από διάφορες καταστάσεις οι οποίες σας πιέζουν θα είναι έντονη τώρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας παρουσιάζονται στα προβλήματα σας. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για άνοδο και επιτυχία, αρκεί να φανείτε υπομονετικοί. Θα υπάρξει σταθεροποίηση και ξεκαθάρισμα κάποιων υποθέσεων στα επαγγελματικά σας. Από εδώ και πέρα θα βάλετε νέους στόχους και θα βρεθείτε μπροστά σε νέες προσοδοφόρες καταστάσεις. Κάποιες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, θα σας αγχώσουν.


ΖΥΓΟΣ
Θα υπάρξει αρκετή εύνοια και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις αλλά και κάποιες συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας. Κάποιο νέο ξεκίνημα μπορεί να σας απασχολήσει έντονα. Μην χάσετε την ευκαιρία γιατί αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σας. Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές που θα δημιουργηθούν θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε και θα φτάσετε στην επιτυχία.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην κοινοποιήσετε τώρα τα σχέδια σας στον κοινωνικό περίγυρο σας και συμπεριφερθείτε έξυπνα. Θα περάσετε κάποιες μικρές δοκιμασίες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτό που θέλετε γι’ αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με θάρρος. Θα υπάρχει προώθηση και υλοποίηση των σχεδίων σας αρκεί να κινηθείτε δυναμικά και δραστικά. Θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες προκειμένου να ανανεώσετε την δουλειά σας.




ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν κάποια σχέση σας δεν σας ικανοποιεί πλέον, καλύτερα είναι να αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος παρά να διαιωνίζετε μία κατάσταση. Τα συναισθηματικά σας μπορεί να σας ταλαιπώρησαν, τώρα όμως έρχεται μια νέα εποικοδομητική χρονική περίοδος για σας. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε άτομα του οικείου περιβάλλοντος σας, γιατί σας έχουν ανάγκη τώρα. Κάποια άτομα θα τραβήξουν την προσοχή σας με σκοπό να καθορίσουν τον ρόλο τους στη ζωή σας.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα δεχθείτε μια νέα συνεργασία που θα είναι πολύ προσοδοφόρα για σας. Εάν όμως έχετε αμφιβολίες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την αφήσετε για αργότερα. Κάποια άτομα θα σας στηρίξουν στα προβλήματα σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε σταθερές σχέσεις. Θα αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν για λίγο. Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά ευνοϊκά, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπατάλες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας συμπαρασταθούν στα προβλήματα σας. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας και να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες όμως η καλή επικοινωνία, θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να κάνετε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν. Αποφύγετε να πάρετε τώρα οικονομικές αποφάσεις και να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας, αποφεύγοντας σημαντικές επενδύσεις.


ΙΧΘΥΣ
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε τα σχέδια και τους στόχους σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις ευθύνες που αναλαμβάνετε και θα έχετε επιτυχία. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν το μέλλον σας αρκεί να κινηθείτε με λογική και πρακτικότητα. Τα πράγματα τώρα θα είναι διαφορετικά για σας και θα έχετε κάποιες προκλήσεις για επανασχεδιασμό των στόχων σας. Μην είστε απόλυτοι και αυταρχικοί μα κάποια άτομα γιατί θα υπάρξουν εντάσεις.

http://www.e-zwdia.gr/zodia-simera-22-5-2011/