7 Μαΐ 2011

Στάση αναμονής από τους μετόχους της "πράσινης" ΠΑΕ

Ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι ο μοναδικός μέτοχος που έχει βάλει μέχρι στιγμής χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της. Ο κ. Πολέμης έβαλε 260.000 ευρώ με βάση το ποσοστό των μετοχών του που είναι 1,6%.


Την Παρασκευή έληξε η προθεσμία που είχαν οι μέτοχοι προκειμένου να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία της αύξησης και τη Δευτέρα θα ανοίξει ο ειδικός λογαριασμός, ωστόσο στις 17 Μαίου θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση των μετόχων και επομένως υπάρχει ακόμη χρόνος για όποιον επιθυμεί να βάλει χρήματα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ξεκαθαρίσει πως θα βάλει το 30% του ποσού που θα συγκεντρωθεί, ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα συμμετάσχει, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμη για το ποσό που θα βάλει.

Κλειστά τα χαρτιά τους κρατούν οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας, αντίθετα δεν θα συμμετάσχουν στην αύξηση οι Μιχάλης Ζολώτας, Γιώργος Νίκας και Γιάννης Ξυλάς. Κοινώς τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα για την επόμενη μέρα στην ομάδα λόγω της οικονομικής κατάσταση της και αναπόφευκτα οι πωλήσεις παικτών θα προχωρήσουν μετά τη λήξη των πλέι οφ.


Η 11άδα στην Τούμπα

Με τον Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας και με το Σιμάο στη μεσαία γραμμή θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός στο κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Λέτο-Καντέ-Μπουμσόνγκ και τους τραυματίες Σπυρόπουλο-Σεϊταρίδη, αντίθετα ο Αντώνης Πετρόπουλος προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η 11αδα που δοκιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας αποτελείται από τους: Τζόρβα, Βύντρα, Ιωαννίδη, Σαριέγκι, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Νίνη, Μαρίνο, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ.




http://www.cosmo.gr/