28 Μαΐ 2011

Ζώδια Της Ημέρας!!



Κριός

Σήμερα σας επηρεάζουν βαθιά, ζωντανά και δυναμικά όνειρα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε το συμβολισμό τους και το μήνυμα που περιέχουν. Να είστε προσεκτικοί με όλα τα πρακτικά επαγγελματικά ζητήματα και τις σημαντικές αποφάσεις. Μια και οι δυναμικές σας διαθέσεις και συναισθήματα επηρεάζουν αυτά που σας έλκουν, είναι πιθανόν να διαλέξετε την λύση, που ταιριάζει στη φαντασία σας, παρά αυτό που είναι εφικτό και πρακτικό. (Κίνδυνος να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε παράξενες ή περίεργες επιρροές ή να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης από άλλους ανθρώπους. Σωματική αδυναμία. Υπερευαισθησία. Υπονόμευση των σχέσεων).


Ταύρος
Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να μιλήσετε ανοικτά με όποιον δεν νιώθετε άνετα μαζί του και δεν έχετε κατάλληλη επικοινωνία. Σήμερα μπορείτε να γκρεμίσετε τα εμπόδια, ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Έχετε επίσης την ικανότητα να μιλάτε και να γράφετε με μεγαλύτερη ευαισθησία και συναίσθημα σήμερα. Η φαντασία σας είναι ζωντανή και είστε ικανοί να βρείτε λέξεις και εικόνες κατάλληλες να χρωματίσουν τις σκέψεις σας.


Δίδυμοι
Η δουλειά και τα σχέδιά σας περνούν δύσκολες αλλαγές. Πιθανόν να αισθανθείτε πολύ απογοητευμένοι και αποθαρρυμένοι και να χάσετε την πίστη σας και να τα πετάξετε όλα απ' το παράθυρο. Αυτή σίγουρα είναι η στιγμή για να επανεξετάσετε τις αξίες, τους στόχους και τις κατευθύνσεις σας στη ζωή, αλλά προσπαθήστε να καταλήξετε σε λογικά συμπεράσματα, παρά να ενεργείτε απλά και μόνο με οδηγό την απογοήτευσή σας.


Καρκίνος
Να είστε πολύ προσεκτικοί, όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι άλλοι συχνά δεν ακολουθούν πιστά τις προθέσεις τους και είναι δύσκολο να δώσετε σε σχέδια και ιδέες πρακτική και χειροπιαστή μορφή. Για παράδειγμα, συμφωνίες και συμβόλαια οποιασδήποτε φύσης, μπορεί να μην φθάσουν στην πραγμάτωση, είτε πρόκειται για το χτίσιμο ενός σπιτιού, την έκδοση ενός χειρογράφου ή την οργάνωση ενός γεγονότος κλπ. Αν έχετε σοβαρές αμφιβολίες για κάποια υπόθεση σήμερα, τότε ίσως είναι καλύτερα να την καθυστερήσετε για λίγο και ν' αναλύσετε κατά πόσο αυτό που αναλαμβάνετε, αντανακλά αυτό που πραγματικά θέλετε, ή αν περιλαμβάνει πάρα πολλούς συμβιβασμούς.


Λέων
Οι επιστημονικές μελέτες και η τελευταία τεχνολογία σας συναρπάζουν. Παρά να βλέπετε την επιστήμη ως ένα στεγνό, ακαδημαϊκό χώρο, συναντάτε εφευρέσεις με φαντασία και ιδέες που σας ερεθίζουν και σας συναρπάζουν. Μπορεί επίσης να αναπτύξετε κάποιο ενδιαφέρον, για ασυνήθιστες επιστήμες, όπως η αστρολογία ή η αριθμολογία. Αυτή είναι επίσης μια πολύ καλή ημέρα, για οποιαδήποτε πρωτότυπη και δημιουργική εργασία στο χώρο της τέχνης και της μουσικής. (Επιθυμία για μακρινά ταξίδια. Έμπνευση σε επαγγελματικές υποθέσεις. Επαφές με ιδιόρρυθμους ανθρώπους).


Παρθένος
Να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε κάθε νέα σχέση, που σχηματίζεται σήμερα. Είναι πιθανόν να συνάψετε σχέσεις προσωπικού και επαγγελματικού χαρακτήρα, για τις οποίες ελπίζετε πολλά και τελικά να απογοητεύεστε απ' αυτές. Έχετε την τάση να προβάλλετε τα ιδανικά και τις φαντασιώσεις σας στους άλλους σήμερα και να μη βλέπετε αντικειμενικά και καθαρά. Οι άλλοι, μπορούν εύκολα να σας εξαπατήσουν.


Ζυγός
Καθοδηγείστε περισσότερο απ' το ένστικτο παρά απ' τη λογική σήμερα. Καταβάλλεστε από μια σχεδόν φανατική και αυθόρμητη ανάγκη να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας. Οι αυθόρμητες ανάγκες σας παίρνουν πολλές μορφές αλλά μία ιδιαίτερα δυνατή, είναι η ανάγκη να απαλλάξετε τον εαυτό σας από περιορισμούς, όρια και εμπόδια (από όπου και αν προέρχονται).


Σκορπιός
Έχετε μια υπερβολική φυσική ενέργεια και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και μπορείτε να αναλάβετε καινούργια σχέδια και προκλήσεις με ευκολία. Αισθάνεστε πιο τολμηροί και λιγότερο στηριζόμενοι στην συγκατάθεση και έγκριση των άλλων για τις πράξεις σας. Μια μεγάλη διακοπή ή "προσωπική απεργία" κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να αποδίδει καλά για σας μακροπρόθεσμα.


Τοξότης
Ξεχασμένες ή κρυμμένες πλευρές μιας κατάστασης έρχονται στο φως σήμερα. Η κακή χρήση της προσωπικής δύναμης, δυνάστευση ή εκμετάλλευση των άλλων και οι πανούργοι τρόποι που προσπαθείτε να ελέγξετε τις καταστάσεις θα πρέπει να τεθούν κάτω από κάποιον έλεγχο. Ο τύραννος μέσα σας εμφανίζεται ή βρίσκετε πως συμφωνείτε με την πιο δύσκολη, σκοτεινή πλευρά των άλλων. Επίσης, αυτή μπορεί να είναι μια ημέρα που αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε ή συμφωνήσετε με κάτι που δεν ισχύει πλέον, κάτι πολύ παλιό, τετριμμένες ιδέες ή κινήσεις μέσα σε μια αρρωστημένη σχέση ή βαθιά εμποτισμένη στάση ηττοπάθειας.


Αιγόκερως
Ανταλλαγή ιδεών, πληροφοριών και απόψεων θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την χρονική ημέρα στη ζωή σας. Σημαντικές συζητήσεις με άτομα τα οποία έχουν διαφορετικές απόψεις από σας για κάποιο επίκαιρο θέμα θα σας φέρει σε κάποια δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε ξεκάθαροι με τις απόψεις σας ή να γίνεστε πολύ επεξηγηματικοί σε μια προσπάθεια αποφυγής μελλοντικών παρεξηγήσεων. Επίσης, αυτή είναι μια ημέρα αυξημένης περιέργειας για μάθηση ή μετακινήσεις (ταξίδια, επισκέψεις, κλπ).


Υδροχόος
Χρήσιμος ο αυθορμητισμός σας ή η αποφασιστικότητά σας αλλά θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν πρέπει να πάρετε μακρόχρονες αποφάσεις. Ακόμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Γενικά υπάρχει μια προδιάθεση για ατυχήματα αυτή την ημέρα, που πολλές φορές ευθύνονται και κάποιοι άλλοι.


Ιχθύες
Η σφοδρή σας επιθυμία για γλυκύτητα και άνεση με τη φόρμα της στοργής της αγάπης ή του φαγητού είναι ισχυρή σήμερα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να φροντίσετε τον εαυτό σας και να διαθέσετε χρόνο στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας εκτιμούν περισσότερο. Επίσης, αισθάνεστε ιδιαίτερα τρυφεροί και ευαίσθητοι και μπορεί να φερθείτε υπερβολικά συναισθηματικά ή στοργικά σε άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας.

http://news247.gr/