28 Απρ 2011

Zώδια Της Ημέρας!!










ΚΡΙΟΣ

Θα πιέζεστε σήμερα στο να χειρισθείτε σωστά τα οικονομικά σας για να καλύψετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οργανωθείτε και συγκρατήστε την καταναλωτική μανία σας γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και προβλήματα. Στην εργασία σας θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα και θα πετύχετε πολλά καινούργια πράγματα. Κάντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος




ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε αυτοπεποίθηση αλλά προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και βρεθείτε σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα δημιουργήσετε καλές συνεργασίες και θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Θα προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας και θα τονώσετε το κοινωνικό σας προφίλ. Θα δεχτείτε σημαντική βοήθεια από άτομα κύρους και εξουσίας. Κάποιες αλλαγές θα σας τρομάξουν αρχικά γιατί δεν θα είστε έτοιμοι ακόμα να τις δεχθείτε.
*


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κλείστε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και προχωρήστε ακάθεκτοι για την υλοποίηση των σχεδίων σας παρά τα εμπόδια που θα υπάρξουν. Δεν θα υπάρξουν ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε έντονα συναισθήματα από τον σύντροφο σας ή το στενό σας περιβάλλον. Περάστε όμορφα με την οικογένεια σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αν προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα μόνοι σας και τα οποία θα σας ωφελήσουν.

*


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για να δημιουργήσετε νέες πηγές εσόδων. Μην εμπιστεύεστε ό, τι ακούτε επειδή μπορεί να παραπλανηθείτε. Θα κινηθείτε πιο ευέλικτα και θα πάρετε πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε την ζωή σας. Προχωρήστε με περισσότερο θάρρος και απομακρύνετε κάθε δυσάρεστη ιδέα από το μυαλό σας. Θα κερδίσετε τα συναισθήματα του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας και θα τον κατακτήσετε.





ΛΕΩΝ
Με την συνέπεια και την υπευθυνότητα θα έχετε θετικά αποτελέσματα στην ζωή σας. Τηρείστε τον λόγο σας στις εργασίες που έχετε αναλάβει. Κάποιες δυσκολίες και προβλήματα στα επαγγελματικά σας φαίνεται να παρουσιάζονται αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα. Αν είστε μόνοι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές θετικής εξέλιξης. Ευνοούνται τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

*


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα νιώθετε στρες και πίεση γι’ αυτό προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ξεκαθαρίστε προβληματικές καταστάσεις για να έχετε επαγγελματική επιτυχία. Στη δουλειά σας θα νιώθετε κουρασμένοι και θα εμποδίζεστε από τους συναδέλφους σας. Κάποια άτομα σας συμπαραστέκονται για να επιτύχετε τον σκοπό σας και τονώνουν την ψυχολογία σας. Θα αρχίσετε να σκέπτεστε σοβαρά την σταθερότητα της σχέσης σας.

*


ΖΥΓΟΣ
Θα πάρετε χαρά από το οικογενειακό σας περιβάλλον γιατί θα σας συμπαρασταθεί τώρα που το έχετε ανάγκη. Κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα τις εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά. Θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις σας. Κάποιες κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις θα σας ανανεώσουν. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα παίξουν θετικό ρόλο στην ζωή σας. Στα ερωτικά σας θέματα θα δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

*


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η οικογενειακή σας ζωή θα παρουσιάσει εντάσεις και θα έχετε κάποια σκαμπανεβάσματα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε εσωτερική αναταραχή και ανασφάλεια. Αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συμφωνίες γιατί οτιδήποτε αρχίσετε τώρα θα σας δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχετε. Αυτές οι μέρες θα χαρακτηρίζονται από ασάφεια και μπέρδεμα γι’ αυτό δείξτε προσοχή στις κινήσεις σας.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα επιδιώξετε τη σύσφιγξη σχέσεων με κάποια άτομα που έχετε απομακρυνθεί τελευταία. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο άτομο, το οποίο όμως δεν μπορείτε να καταλάβετε αν σας θέλει, περιμένετε λίγο πριν προσπαθήσετε να το πλησιάσετε. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα στην επικοινωνία σας με τον περισσότερο κόσμο. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στις σχέσεις αλλά και στις συναλλαγές σας. Μην εξιδανικεύετε κάποιους ανθρώπους διότι θα πληγωθείτε.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια άτομα θα σας κουράσουν λιγάκι γι’ αυτό αποβάλλετε το στρες και την πίεση. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα απαλλαγείτε από τις δυσκολίες και θα έχετε πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Στον οικογενειακό τομέα θα λήξουν οι παρεξηγήσεις και θα διευθετηθούν κάποια θέματα που εκκρεμούσαν. Θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο σας.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα νιώθετε κουρασμένοι και ιδιαίτερα φορτισμένοι. Σιγά- σιγά η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην ζωή σας. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν ριζικά για σας, ειδικά με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας ή της εργασίας σας. Προσέξτε μην ανταλλάξετε λόγια βαριά διότι οι εντάσεις δεν θα είναι προς όφελος σας. Θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.





ΙΧΘΥΣ
Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε για κάποιους ανθρώπους και θα απογοητευτείτε γιατί θα νιώθετε εξαπατημένοι. Με έξυπνο τρόπο θα μπορέσετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας, αλλά αποφύγετε όμως να βιαστείτε. Κάντε υπομονή διότι είστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Σήμερα θα νιώθετε την επιθυμία να κάνετε κάτι δημιουργικό.

http://www.e-zwdia.gr/