18 Απρ 2011

Zώδια Της Ημέρας!!










ΚΡΙΟΣ

Θα αφήσετε πίσω σας σήμερα ό, τι σας πλήγωσε και από δω και στο εξής οι επιλογές σας θα είναι λιγότερο παρορμητικές και δεν θα είστε ανυπόμονοι. Προσοχή να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες ή σε επισφαλείς οικονομικές συμφωνίες. Θα έχετε αρκετές εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή, λόγω του ότι θα είστε γοητευτικοί αλλά και πολύ επικοινωνιακοί. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σας που αμφιβάλλουν για τις αποφάσεις σας.




ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντική χρονική περίοδος για τα επαγγελματικά σας, καθώς θα έχετε κάποιες προτάσεις για το μέλλον και σημαντικές εξελίξεις. Μια πρόταση που σας είχε γίνει πριν από πολύ καιρό τώρα θα ξαναέρθει στο προσκήνιο. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι τώρα και τόσο καλή καθώς το άγχος των προβλημάτων κλονίζει την αντοχή σας. Σας περιμένουν πολλές υποχρεώσεις και καθημερινές έγνοιες, στις οποίες θα πρέπει να αντεπεξέλθετε.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Το απόλυτο κριτήριο για τα νέα σας σχέδια είναι να αυξήσετε το εισόδημα σας. Προσέξτε τις εκρήξεις σας και δείξτε υπομονή στις εναλλαγές διάθεσης του συντρόφου σας. Όλα αρχίζουν σιγά- σιγά να αλλάζουν προς όφελος σας. Θα στρωθείτε στη δουλειά, αφού θα υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις. Αν κάποιος συνεργάτης σας δεν θέλει να σας βοηθήσει, μην το παίρνετε προσωπικά. Θα είστε πιο αισιόδοξοι γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα.

*


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα δυναμικοί θα εμφανιστείτε τώρα και θα πάρετε αποφάσεις για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Νέες δημιουργικές ιδέες θα βρουν γόνιμο έδαφος. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε την ερωτική σας διάθεση και θα εισπράξετε επαίνους για τις επιτυχίες σας. Θα έχετε άγχος και αμφιβολίες σχετικά με το αν σας αγαπάει πραγματικά ο σύντροφος σας. Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ σας που θα πρέπει να λυθούν.





ΛΕΩΝ
Νέα ξεκινήματα, κοινωνικές επαφές και δημιουργικές ενέργειες θα τονώσουν τον ψυχολογικό σας κόσμο. Οικονομικά θέματα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά και θα σας οδηγήσουν σε οριστικές αλλαγές. Μην αφήνετε τον αρνητισμό σας να θέτει εμπόδια στον τομέα της εργασίας σας. Θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σας γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι για να μην έχετε προβλήματα. Νέες γνωριμίες μπορεί να ξεσηκώσουν τον ερωτισμό και το πάθος σας.

*


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να τις λύσετε και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Θα νιώσετε κάποιον περιορισμό όσον αφορά κάποια ανοίγματα επαγγελματικά που θέλετε να κάνετε και θα γίνουν κάποιες προσπάθειες ανόδου. Οργανωθείτε καλύτερα για να είστε έτοιμοι να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και να φέρετε τους στόχους σας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.




ΖΥΓΟΣ
Η συναισθηματική σας ζωή θα ανακάμψει και ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας για όσους από εσάς είστε μόνοι. Στις αλλαγές που θα κάνετε θα έχετε στήριξη από την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ερωτικοί. Επαφές από το κοινωνικό σας περιβάλλον, σας υποστηρίζουν αναγνωρίζοντας τις αξίες σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κερδίστε τις εντυπώσεις με την ευχάριστη και λαμπερή παρουσία σας.

*


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν και η διάθεση σας θα βελτιωθεί και θα νοιώσετε πιο αισιόδοξοι. Θα γίνουν αλλαγές στην οικογένεια σας ή στη δουλειά σας και θα υπάρξει ισορροπία. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε κάποια πράγματα με σοβαρότητα για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις και να βάλετε μια τάξη σε όλα.

*


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα στα επαγγελματικά σας και θα πετύχετε σημαντικά πράγματα. Δείξτε διαλλακτικότητα και τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας γιατί αυτή είναι μία πολύ καλή χρονική περίοδος για έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές χωρίς όρια και φραγμούς. Ακούστε την γνώμη των φιλικών σας προσώπων αλλά κρατήστε τους σε απόσταση και πάρτε μόνοι σας τις αποφάσεις που πρέπει αν δεν θέλετε να σας εκνευρίσουν.

*


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν. Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και να δείτε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα. Δείξτε δυναμισμό γιατί σύντομα θα νοιώσετε την ανάπτυξη των στόχων σας και η δουλειά σας θα παρουσιάσει άνοδο και δημιουργικότητα. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα. Ρυθμίστε εκκρεμότητες του παρελθόντος και διεκδικήστε χρήματα που σας ανήκουν.

*


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επιθυμίες και τα συμφέροντα των άλλων δεν θα συμβαδίσουν με τα δικά σας και μπορεί να συγκρουστούν, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Εκφράστε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα. Αποφύγετε να κάνετε νέες συνεργασίες γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας.

*


ΙΧΘΥΣ
Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό και θα τα βγάλετε πέρα με τα έξοδα σας. Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και οι αλλαγές θα είναι εντυπωσιακές. Η τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας θα αποφορτιστεί σταδιακά. Θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες και καθυστερήσεις λόγω υπερκόπωσης. Οι πολλές υποχρεώσεις θα σας κουράσουν υπερβολικά. Αδειάστε το μυαλό σας από αρνητικές σκέψεις, διότι τα εμπόδια θα είναι προσωρινά.

http://www.e-zwdia.gr/