13 Απρ 2011

Zώδια Της Ημέρας!!










ΚΡΙΟΣ

Αν και θα σας παρουσιαστούν σήμερα κάποιες ευκαιρίες, θα πρέπει να τις εξετάσετε πολύ προσεκτικά. Στην εργασία σας προβλέπετε μια ένταση που πιθανότατα θα οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχετε από το παρελθόν. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις που κάτι τέτοιο δεν σας συμφέρει καθόλου. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.




ΤΑΥΡΟΣ

Θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Κάποια άτομα ενδέχεται να σας δημιουργήσουν ξαφνικά προβλήματα και αντιδράσεις, οι οποίες θα σας θίξουν. Θα πρέπει να διαχειριστείτε συνετά τις οικογενειακές σας σχέσεις, καθώς κάποια θέματα έρχονται στην επιφάνεια. Αιφνίδιες εξελίξεις μπορεί να αλλάξουν το πρόγραμμα σας, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.
*


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους γι’ αυτό προσπαθήστε να τις λύσετε και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Τώρα θα ωφεληθούν τα οικονομικά σας δηλαδή ό, τι έχει να κάνει με δάνεια ή επιχορηγήσεις, έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Δείξτε δυναμισμό προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Ρυθμίστε ο, τι υποχρεώσεις έχετε και αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα για να μην πιεστείτε.

*


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρχουν αναβολές που θα σας κουράσουν ψυχικά και σωματικά γι’ αυτό να είστε συνεργάσιμοι στις σχέσεις σας και προνοητικοί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και μην ασχολείστε με ανούσια πράγματα. Θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας αλλά θα αντεπεξέλθετε με την υπευθυνότητα που έχετε. Η εργατικότητα σας θα συμβάλει στην επιτυχία των στόχων σας και την ανανέωση γενικά της ζωής σας.

*


ΛΕΩΝ
Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις όταν είστε θυμωμένοι και αφήστε τον χρόνο να δείξει. Δείξτε διπλωματία στη διαχείριση των υποθέσεων σας και διαπραγματευτείτε τις διαφορές σας. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να επιλυθούν οι διαφορές γι’ αυτό αποφύγετε την επικοινωνία. Προσέχετε πώς φέρεστε και αποφύγετε να απογοητεύσετε τους άλλους. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές άγχους και θα σας απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος.

*


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε τις αντιθέσεις και τα σχόλια που θα ηλεκτρίσουν περισσότερο το κλίμα. Μην υποτιμάτε τη δύναμη των άλλων και μην αμελείτε τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων. Σχέδια που αφορούν το μέλλον σας στα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν. Μιλήστε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε για όσα σας απασχολούν και είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν. Αλλάξτε διάθεση και κάντε σχέδια για το μέλλον σας.

*


ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις σας περνούν από μια ευαίσθητη φάση, και καινούργια πρόσωπα θα γίνουν η αφορμή να αλλάξουν κάποιες παράμετροι στη ζωή σας. Τώρα θα νοιώσετε ότι δεν ασχολείστε όσο πρέπει με τα άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Είναι καιρός να σκεφτείτε τη προοπτική μιας νέας σχέσης. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη αποκλειστικά στα επαγγελματικά σας καθώς κρίνετε ότι τώρα πρέπει να προωθήσετε καινούργια δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα.

*


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα προβληματιστείτε με κάποιες επιλογές σας και θα καταφέρετε να θέσετε καλύτερες βάσεις μέσα από την σκληρή δουλειά σας και κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα έχετε την ευκαιρία για προσωπική προβολή στην δουλειά σας και θα είστε πιο ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις και τις επικοινωνίες. Με την αποφασιστικότητα σας και τον αυξημένο δυναμισμό σας ξεκινάτε να δρομολογήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις συζητήσεις σας και να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς. Θα έχετε δυναμισµό και θα κάνετε δραστικές ενέργειες, οι οποίες θα εκφραστούν θετικά. Με την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο και θα έχετε ποικίλες ερωτικές εμπειρίες γεμάτες πάθος και ρομαντισμό. Θα θέσετε νέο προγραμματισμό σε όσα εκκρεμούσαν και θα πετύχετε νέους στόχους.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν. Στα αισθηματικά σας θα χρειαστεί να σκεφτείτε με προσοχή την σχέση σας και αποφύγετε τους έντονους διαλόγους με το σύντροφο σας. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ευνοούνται τώρα. Ένα σχέδιο θα ξεκινήσει τώρα με τη βοήθεια ανθρώπων που πιστεύουν σε εσάς. Θα γνωρίσετε νέα άτομα και θα κινητοποιήσετε νέες επαγγελματικές σχέσεις.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ζητήματα που σας δυσκόλευαν θα μπορέσουν να ξεπεραστούν με τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις, κυρίως με όσους συνεργάζεστε. Θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σας χώρο γιατί θα διαπιστώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας ξεγελάσει και θα απογοητευτείτε. Μια νέα γνωριμία ενδέχεται να σας τονώσει ψυχικά και θα σας απογειώσει.

*


ΙΧΘΥΣ
Σας δίνονται ευκαιρίες να επαναφέρετε σε τάξη κάποιες σχέσεις σας αλλά θα γίνετε πιο επιλεκτικοί. Ακολουθήστε μεθοδικά βήματα στην εργασία σας προκειμένου να αποφύγετε παγίδες και λάθη. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις στην εργασία σας και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας. Δημιουργούνται πολύ καλές προϋποθέσεις για να ανανεώσετε τη συναισθηματική σας ζωή. Εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε τη μεγάλη αλλαγή που επιθυμείτε στη ζωή σας.

http://www.e-zwdia.gr/