13 Απρ 2011

Τζίγκερ: Δεν αναλαμβάνω τα χρέη αλλωνών!

Σε ακόμη ένα Δ.Σ. του Παναθηναϊκού δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στα μέλη που έδωσαν το παρών, αλλά και τα πυρά εναντίον κάποιων που έλειπαν, όπως την επίθεση που εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το γεγονός ότι "το μαγαζί είναι χρεοκοπημένο", με τον Τζίγκερ να ξεκαθαρίζει πως "δεν πρόκειται να αναλάβω τα έξοδα που δημιούργησε συγκεκριμένος μέτοχος", φωτογραφίζοντας τον Mr MIG. Παράλληλα, ο Βαρδινογιάννης υποστήριξε πως δεν μίλησε ποτέ για κακή διαχείριση του Νικόλα Πατέρα και επεσήμανε ότι γίνανε λάθη από το τεχνικό επιτελείο και τον Κώστα Αντωνίου που έφεραν προτάσεις για αμφιβόλου ποιότητας παίκτες. "Κύριοι επτωχεύσαμε", ήταν η ατάκα του Αδαμάντιου Πολέμη...


"Καταστροφή το δίδυμο Τεν Κάτε-Αντωνίου"

Πριν αρχίσει το Δ.Σ., ο Αντώνης Αντωνιάδης που εκπροσωπεί τον Νικόλα Πατέρα μίλησε για μια επιστολή που έχει στείλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον πρώην πρόεδρο λέγοντας: "Κύριε Βαρδινογιάννη έχετε μια επιστολή που στείλατε στον Νικόλα Πατέρα και στην οποία αναφέρεστε στην προεδρία του. Θα ήθελα να την διαβάσετε, ώστε να μπει ένα τέλος σε όσα λέγονται για κακοδιαχείριση".

Βαρδινογιάννης: "Δεν θέλω να το κάνω. Είναι κάτι προσωπικό. Είναι μια προσωπική επιστολή".

Αντωνιάδης: "Αν έχετε πρόβλημα, δώστε την σε εμένα να την διαβάσω ενώπιον όλων".


Βαρδινογιάννης: "Σας είπα όχι, είναι κάτι προσωπικό".

Εν συνεχεία ο Τζίγκερ είπε: "Δεν είπα ποτέ ότι ο Πατέρας έκανε κακή διαχείριση, απλά έκανε κάποιες λάθος επιλογές. Το δίδυμο Τεν Κάτε και Αντωνίου ήταν καταστροφή".


Περί χορηγίας...

Στη συνέχεια μίλησε για την... περιβόητη χορηγία στρέφοντας τις βολές του προς τον Βγενόπουλο σημειώνοντας: "Ουδέποτε δήλωσα ότι δεν την υπέγραφε ο Νίκος Πατέρας για να πάρει τα χρήματα για μεταγραφές. Ο βασικός λόγος που δεν την υπέγραφε ήταν γιατί δεχόνταν πιέσεις από συγκεκριμένο μέτοχο να μπουν εδώ και τώρα τα χρήματα αντί για το επόμενο τρίμηνο".


http://www.sigmalive.com/