14 Απρ 2011

Σακάκι Υποχρεωτικά!

Από την Μπήλη Στεφανή


Είναι η χρονιά του blazer. Δες πώς τo φόρεσαν οι stars!
Τα blazer ζουν νέες δόξες. Από το λευκό της Blake Lively μέχρι το κοραλί της Olivia Palermo, αυτά τα blazer δεν έχουν καμία σχέση με το βαρετό ίσως σακάκι που σου έρχεται στο νου. Συνδυάζονται με βραδινά φορέματα, σούπερ κοντά σορτς και skinny παντελόνια προσφέροντας μια chic εμφάνιση.

Η Έβελιν Καζαντζόγλου συνδύασε το απόλυτο blazer (βλ. το λευκό) με το τζιν της, δείχνοντας έναν πανεύκολο αλλά και τόσο updated συνδυασμό.
Η Blake Lively σε μια total white εμφάνισή το συνδύασε με σούπερ μίνι φόρεμα με κοφτή ιταλική δαντέλα στο τελείωμα.
Οπαδός του λευκού και η Katie Holmes συνδύασε ένα παραδοσιακό loose blazer με μαύρο παντελόνι, τοπ και ψηλοτάκουνες γόβες.


Πιο κλασική η Cate Blanchett κινήθηκε χρωματικά αντίστροφα από την Katie Holmes συνδυάζοντας το δικό της σακάκι, με φαρδύ λευκό παντελόνι, πετυχαίνοντας ένα θηλυκό navy αποτέλεσμα.
Περισσότερο ανατρεπτική η fashion conscious Olivia Palermo επέλεξε ένα κοραλί blazer το οποίο και συνδύασε με καρό παντελόνι και μουσταρδί γόβες. Η Liv Tyler φόρεσε ένα μαύρο tuxedo και το συνδύασε με ένα ρομαντικό μπλε μίνι φόρεμα, ενώ η δική μας Βίκυ Καγιά, επέλεξε ένα powder pink σακάκι το οποίο και συνδύασε με λευκό θηλυκό πουκάμισο και ανδρικής λογικής παντελόνι.

Stylista says: Καταρχήν δες το αλλιώς. Tο blazer αποτελεί έναν πραγματικό στυλιστικό άσσο στο μανίκι σου, προκειμένου ν’αντιμετωπίσεις τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές αλλά και τα ψυχρά βράδια του φθινοπώρου. Φέτος οι σχεδιαστές μας προκαλούν σε ένα fashion tour, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα blazer σε διάφορα χρώματα και στυλ, φτιαγμένα από δέρμα, καμπαρντίνα, denim. Η πιο safe επιλογή είναι ένα κλασικό, ανδρικό, μακρύ. Θα το φορέσεις πάνω από μίνι φόρεμα (σέξι) ή πάνω από παντελόνι (chic).Εάν θέλεις να πετύχεις ένα αποτέλεσμα κομψό και ταυτόχρονα cool, φόρεσε το blazer που σ’αρέσει και ανέβασε τα μανίκια.

http://www.stylista.gr/