14 Απρ 2011

Τη σκότωσα για να τη λυτρώσω

Η 36χρονη οικιακή βοηθός ομολόγησε την δολοφονία της 81χρονης Σοφίας Ζεπάτου στο κέντρο της Πάτρας και όπως παραδέχτηκε το έκανε για να τη λυτρώσει από την ασθένειά της. Ο αποτρόπαιος θάνατος της ηλικιωμένης με καλώδιο φορτιστή, σόκαρε την τοπική κοινωνία.
Τη δική της εκδοχή για τον αποτρόπαιο φόνο που τέλεσε πνίγοντας με το καλώδιο του φορτιστή κινητού τηλεφώνου την 81χρονη Σοφία Ζεπάτου στο κέντρο της Πάτρας, έδωσε στην ομολογία της, η 36χρονη από τη Βουλγαρία.
Η αλλοδαπή είπε ότι δεν άντεχε να βλέπει την ηλικιωμένη που φρόντιζε να υποφέρει από την ανίατη ασθένεια που έπασχε.
Η 36χρονη Βουλγάρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 81χρονης Σοφίας - Αυγουστινάτου, θα απολογηθεί στην ανακριτή την Παρασκευή, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και οδηγήθηκε ενώπιων της Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της αλλοδαπής, Γιώργο Κονταξή, "από την πρώτη στιγμή ομολόγησε, λέγοντας πως δεν ήξερα τι έκανα. Ένας ακόμη ισχυρισμός της ήταν πως το έκανε από οίκτο επειδή την έβλεπε να υποφέρει".
Το μόνο σίγουρο όπως σημείωσε ο κ. Κονταξής είναι πως έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και θα ζητήσουμε εξέταση και από ειδικό, ενώ σημαντική στην απόφασή της να προβεί σε αυτή την ενέργεια, ήταν η επήρεια του αλκοόλ, μεγάλες ποσότητες από το οποίο είχε καταναλώσει.

http://news247.gr/