2 Απρ 2011

Ζώδια Της Ημέρας!!


ΚΡΙΟΣ

Να είστε επιφυλακτικοί σήμερα στις αντιδράσεις σας και μην προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους. Τώρα θα κάνετε καινούργια σχέδια και θα πάρετε μεγάλη χαρά από την αισθηματική σας ζωή καθώς η καθημερινότητα σας αποκτά νόημα. Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε οτιδήποτε αρνητικό και αναλογιστείτε μόνο τα θετικά στην ζωή σας. Ξεφύγετε με όποιο τρόπο μπορείτε, μέχρι να υποχωρήσουν οι αρνητικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήνετε τη στασιμότητα του παρελθόντος να σας επηρεάζει αρνητικά. Κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μην τις αφήσετε να χαθούν. Τώρα οι σχέσεις σας θα διέπονται από ευημερία και τρυφερότητα. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε γνωριμίες και φλερτ και κάποιο άτομο θα κλέψει την καρδιά σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που θέλετε και είναι βέβαιο πως θα βρείτε τη δύναμη να ισορροπήσετε. Μην πυροδοτείτε με τη στάση σας τις καταστάσεις και τα υπάρχοντα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε τις καινούργιες συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις που έχετε για να ηρεμήσετε επιτέλους. Τώρα ορισμένες καταστάσεις δεν πρόκειται να σας αφήσουν ασυγκίνητους. Μην επηρεάζεστε από εξωγενείς παράγοντες και διατηρήστε τις ισορροπίες. Να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας γιατί δεν πρέπει να δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές, γι αυτό να έχετε το νου σας. Στον οικονομικό τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και έτσι θα μπορέσετε να κινηθείτε χωρίς πίεση. Θα σας απασχολήσει έντονα η κοινωνική σας αναρρίχηση αλλά για να κερδίσετε περισσότερα, θα πρέπει να είστε διπλωματικοί. Η καθημερινότητα σας αλλάζει σιγά- σιγά προς το καλύτερο. Έχετε την ικανότητα να επιβάλλεστε και αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ
Για έναν ανεξήγητο λόγο θα είστε εκνευρισμένοι και δεν θα ξέρετε τι σας φταίει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις. Οι σκέψεις σας δεν θα είναι ευχάριστες και θα νιώθετε απαισιοδοξία. Θα δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας με την αντοχή και την πειθαρχία σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον σύντροφο σας. Θα κάνετε τώρα γρήγορες σκέψεις και θα συμπεριφέρεστε με εκνευρισμό και ανυπομονησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην εργασία σας να είστε πιο υπομονετικοί και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Καλυτερεύει η επικοινωνία με το σύντροφο σας και μπορείτε να συζητήσετε μαζί του πολλά θέματα που σας απασχολούν. Θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας αλλά μην είστε βιαστικοί. Νέα σχέδια τώρα σταθεροποιούνται. Θα συναντήσετε άτομα που έχετε καιρό να δείτε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.


ΖΥΓΟΣ
Η διαίσθηση σας αποτελεί το κλειδί σήμερα για να κάνετε πετυχημένες επιλογές. Η σχέση σας κινδυνεύει εάν δεν κάνετε συμβιβασμούς. Η υποκειμενική σας στάση, σύντομα θα κουράσει τους ανθρώπους γύρω σας. Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα γύρω από ανάγκες που θέλετε να καλύψετε. Οι ρυθμοί σας θα είναι αρκετά έντονοι, έως εξοντωτικοί. Μην παραβλέπετε κάποιες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σας. Μην ανοίξετε έντονες συζητήσεις με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα προκύψουν ευχάριστες επαφές με το φιλικό σας περιβάλλον. Θα ασχοληθείτε με κοινωνικές δραστηριότητες ενώ σας περιμένει πολύ δουλειά και θα θέλετε να ανταπεξέλθετε σε πολλές υποθέσεις σας. Οι συναντήσεις σας φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα που θα θέλετε να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που αγαπάτε. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συνθήκες, για να μπορέσετε να θεμελιώσετε νέα έργα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχετε αυτοπεποίθηση και άνεση στις κοινωνικές σας επαφές, καθώς με τα λόγια σας θα πείσετε τους άλλους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεριμνήσετε για τα οικονομικά σας, πληρώνοντας ό, τι οικονομικό χρέος έχετε. Βγείτε να διασκεδάσετε και νέες γνωριμίες θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Τολμήστε να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Βάλτε κάποιο πρόγραμμα και θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι απαιτήσεις σας κουράζουν τους άλλους. Μπορείτε να ασχοληθείτε τώρα με την επαγγελματική σας καταξίωση και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στα αισθηματικά σας. Φροντίστε να αποφύγετε τις παρορμήσεις και τις απερισκεψίες. Πολλές θα είναι οι συναντήσεις που θα έχετε αλλά προσέξτε τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα. Αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες και κινηθείτε με μεθοδικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε υπομονή και αισιοδοξία και η μεταβατική εποχή που περνάτε θα φτάσει κάποτε στο τέλος της. Το άτομο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να το κατακτήσετε, πλησιάστε το και είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθεί. Μην αφήσετε μισοτελειωμένες υποθέσεις και βάλτε ένα πρόγραμμα σε ο, τι κάνετε. Ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν πολλές αλλά μην κάνετε πράγματα που θα σας πιέσουν. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα σας και περάστε αξέχαστες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ
Η εξωστρέφεια σας θα σας κάνει ευχάριστους και αγαπητούς. Θα ψάξετε πολλά πράγματα βαθιά μέσα σας και είναι βέβαιο πως θα βρείτε τη δύναμη να ισορροπήσετε. Οργανωθείτε καλύτερα για να διευθετήσετε άμεσα τα θέματα που σας απασχολούν και μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργεια σας. Στα οικονομικά σας θα κάνετε πολλά έξοδα. Θα έχετε την ανάγκη να επαναφέρετε την ισορροπία με τον σύντροφο σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές.

http://www.e-zwdia.gr/zodia-simera-2-4-2011/