12 Μαρ 2011

Σπουδαίο διπλό η Μαρσέιγ

Στο ακέραιο τις ελπίδες της για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στη Γαλλία διατήρησε η Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Ρεν μέσα στο “Ρουτ ντε Λοριάν”, στο εναρκτήριο ματς της 27ης αγωνιστικής του Championnat, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή, την οποία μοιράζονται η αποψινή αντίπαλός της και η Λιλ, μόλις στον ένα βαθμό.


Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στο 23' με ένα πανέμορφο τέρμα, όταν μετά από οργανωμένη προσπάθεια ο Αγιού έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Ρεμί με κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 0-1. Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ πανηγύρισαν το γκολ κρατώντας φανέλες του Μπραντάο, σε μια προσπάθεια προφανώς στήριξης προς τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη τους, ο οποίος πέρασε πρόσφατα δύο ημέρες στα κρατητήρια, κατηγορούμενος για βιασμό, και πλέον βρίσκεται με άδεια μιας εβδομάδας στην πατρίδα του.

Η Ρεν προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και είχε κάποιες καλές στιγμές για να μπει και πάλι στο ματς, αλλά από τα μέσα του δευτέρου μέρους η Μαρσέιγ πήρε ξεκάθαρα τα ηνία και τελικά έκλεισε το ματς με τον Λούτσο Γκονζάλες να γράφει εξεπαφής το τελικό 0-2 στο 79'. Οι Φωκαείς είχαν μάλιστα και τεράστια ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 91', αλλά το σουτ του κορυφαίου της αναμέτρησης Αγιού σταμάτησε στο δοκάρι.



http://www.sigmalive.com/