25 Μαρ 2011

AXDW : Celebrity Skin

Από την Έλενα Πάκου (http://lifefulloffashion.blogspot.com/)

H κατάμεστη αίθουσα απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι οι Celebrity Skin, κατά κόσμον Δημήτρης Στρέπκος και Ελένη Μπάρλα είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό και έχουν ήδη δημιουργήσει το δικό τους fan club.
Τα ρούχα είναι πάλι Avant Garde και θεατρικά με μια μικρή διαφορά: Ο βαθμός φορεσιμότητας έχει αυξηθεί χωρίς όμως (και αυτό είναι το σημαντικό) να αλλοιωθεί ο ιδιαίτερος χαρακτήρας των ρούχων.


Το μαύρο, που τόσο αγαπά το σχεδιαστικό δίδυμο είναι ξανά παρόν σε μεγάλες δόσεις αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνο του. Σιγά - σιγά οι Celebrity Skin προσθέτουν γυαλιστερές λεπτομέρειες, κρυστάλλους και sparkly υφάσματα. Πολύ ενδιαφέρον βρήκαμε επίσης και τον πειραματισμό με τις διαφάνειες και τα μήκη αλλά και την τεχνική με τα έντονα βολάν, που οι CS αγαπάνε και εξελίσσουν κάθε σεζόν.


Η έκπληξη της βραδιάς όμως δεν ήταν άλλη από celebrities που περπάτησαν στην πασαρέλα με Celebrity Skin δημιουργίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Ησαΐα Ματιάμπα, Άντα Λιβιτσάνου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Αντιγόνη Ψυχράμη και Ελεονόρα Ζουγανέλη.

Φωτογραφίες: Έλενα Πάκου

http://www.stylista.gr/