8 Δεκ 2010

Τάση Φθινόπωρο/Χειμώνας 2010-2011: Έντονα χρώματα

Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούς συνδυασμούς περισσότερων των τριών χρωμάτων αρχίζεις να αμφιβάλλεις για το πως μπορούν να συνδυαστούν και να μην δείχνεις «τσίρκο». Αλλά το θέμα που πηγάζει από την δεκαετία του ’60, και αφορά τους τολμηρούς συνδυασμούς των χρωμάτων έχει να κάνει με την αισθητική της ανάμειξης. Και είναι γνωστό ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτή την ικανότητα. Δεν σε κατηγορεί κανένας γι’ αυτό!
Η λογική λοιπόν του να ανακατέψεις τα bold χρώματα βασίζεται σε απλούς και βασικούς κανόνες της χρωματικής παλέτας. Πρέπει να προσέχεις πως θα «κολλήσεις» τα ψυχρά χρώματα μεταξύ τους, παίζοντας παράλληλα με τις αντιδράσεις των βασικών χρωμάτων. Το αποτέλεσμα έχει αρκετό ενδιαφέρον αρκεί να είσαι τολμηρή και σίγουρη για το τι πηγαίνει στο χρώμα του δέρματος σου και τι όχι.
To Sokaki says:
Εδώ ο τροχός των χρωμάτων για να κάνετε τους συνδυασμούς που σας αρέσουν! Δοκιμάστε διάφορους μέχρι να βρείτε κάτι που σας αρέσει προσωπικά και με το οποίο νιώθετε άνετα! Το στυλ είναι προσωπική υπόθεση και σίγουρα δεν θα το βρείτε σε έτοιμες συνταγές!


http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=104&set=189#ixzz17S4RmTXU