14 Νοε 2010

Victoria’s Secret: Θεατρικό και σέξι fashion show

Το ετήσιο σόου του οίκου «Victoria’s Secret» θεωρείται από τα πιο εντυπωσιακά και πολυαναμενόμενα σόου της χρόνιας. Και αυτό, γιατί στην πασαρέλα του δίνουν ραντεβού τα πιο γνωστά και σέξι μοντέλα του χώρου -οι επονομαζόμενοι «Άγγελοι»- φορώντας μόλις τα απαραίτητα. Επιπλέον, το σόου πλαισιώνεται με live μουσική και θεατρικά στοιχεία που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο κλίμα.

Για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της ανέβηκε στην πασαρέλα και η 29χρονη Αντριάνα Λίμα, η οποία άνοιξε το σόου φορώντας τεράστια φτερά και το περίφημο εσώρουχο, αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων που είχε παρουσιάσει πριν ένα μήνα.






 
 
 
Αυτή τη φορά στο catwalk περπάτησαν η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Καρολίνα Κούρκοβα και η Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ, ενώ απουσίαζαν η Χάιντι Κλουμ, που αποφάσισε να αποχωρίσει μετά από 13 χρόνια συνεργασίας, και οι εγκυμονούσες Μιράντα Κερ και Ντούτζεν Κρόους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στη front row ήταν οι αδερφές Πάρις και Νίκι Χίλτον, η Καρίν Ρόιτφιλντ, ο Τζεράρντ Μπάτλερ, ο Έικον, η Σερένα Γουίλιαμς (η οποία κατέφτασε με πατερίτσες), ο Σταύρος Νιάρχος, ο Zac Posen, ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι και το συγκρότημα Maroon 5.





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Η Κέιτι Πέρι, φορώντας κι εκείνη δημιουργίες του σχεδιαστή του brand, Todd Thomas, ανέλαβε το μουσικό κομμάτι του σόου, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της. Κατά την άφιξή της, όμως, στο ροζ χαλί, φόρεσε για άλλη μια φορά δημιουργία των σχεδιαστών «The Blonds».












http://www.stylista.gr/