12 Νοε 2010

Rihanna: Έσπασε το δικό της ρεκόρ!

Μπορεί ο τελευταίος δίσκος της Rihanna με τίτλο Rated R να απεδείχθη ανεπιτυχής, όσον αφορά τις πωλήσεις, ωστόσο η sexy τραγουδίστρια επιστρέφει με ανανεωμένη εμφάνιση και αποφασισμένη να κατακτήσει την κορυφή του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.
Η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών, βρίσκεται για τρίτη φορά μέσα στο 2010, στην πρώτη θέση του Billboard! Ο λόγος για το καινούριο της ντουέτο σε συνεργασία με τον Αμερικανό τραγουδιστή Drake. Και το όνομα αυτού... "What's my name"!. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι κατάφερε να ανέβει 59 θέσεις, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στο Νο 60 του Billboard Hot 100 chart!
Το δεύτερο single από τον πέμπτο ολοκληρωμένο δίσκο της Rihanna συμπληρώνει και προσθέτει στη λίστα, το όγδοο τραγούδι της που καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή των charts, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το τρίτο νούμερο 1 τραγούδι της μέσα στο 2010! Η εκκεντρική τραγουδίστρια είναι η πρώτη καλλιτέχνης, που σε μία χρονιά κατάφερε να έχει τρία νούμερο 1 τραγούδια (Rude Boy, Love The Way You Lie, What's My Name), καταρρίπτοντας το δικό της ρεκόρ το οποίο κατείχε από το 2008 με τα τραγούδια "Take a bow", "Disturbia" και "Live Your Life" σε συνεργασία με τον T.I.. Εμείς τι άλλο να ευχηθούμε παρά...να σπάσει και αυτό το ρεκόρ!

http://www.tralala.gr/