24 Νοε 2010

Τα looks της ημέρας - Jessica Alba, Kate Bosworth

Jessica Alba:

Η Jessica επέλεξε ένα σεμνό day dress από την Rachel Comey για το CNN Heroes gala. Το  digital print σε αυτό το spaghetti strap φόρεμα και ο συνδυασμός γκρι και μπεζ κάνουν τη Jessica ένα χαριτωμένο κορίτσι της διπλανής πόρτας.
To Sokaki says:
Το φόρεμα μας αρέσει πολύ, αν και το spaghetti strap δεν μας ενθουσιάζει. Και τώρα που τα λέμε, το ομολογούμε, η γενική τάση της φετινής μόδας που συνδυάζει γκρι και μπεζ, δεν μας ξετρελαίνει. Τη βρίσκουμε κάπως μουντή και μάλλον ανιαρή. Αν πετύχετε όμως, φόρεμα σαν κι αυτό, που συνδυάζει το smokey gray ή γενικά τα πιο σκούρα γκρι με μπεζ, μην το αφήσετε να περάσει απαρατήρητο! Μια δοκιμή θα σας πείσει! Ουδέτερο και κλασικό σε χρώματα, αλλά ενδιαφέρον σε συνδυασμούς. Το δε digital print του δίνει ένα τρομερό αβαντάζ, οπότε αν βρείτε κάτι παρόμοιο σε οποιοδήποτε pattern, θα σας δώσει ένα πιο ψαγμένο ύφος. Όσο για τις γόβες και τη τσάντα, κινηθείτε είτε προς το μπεζ, είτε προς το σκούρο γκρι, δεν τίθεται θέμα να βγείτε λάθος!




Kate Bosworth:

Η Kate επέλεξε ένα 60's style Chloe φόρεμα στην πρεμιέρα του The Warrior’s Way στη Seoul, της Κορέας. Ασορτί κρεμ kitten heels και ένα γεωμετρικό κολιέ συνόδευσαν το σύνολο.
To Sokaki says:
Μας αρέσει αυτή η εμφάνιση γιατί είναι απλή και διαχρονική. Ένα 60's style A-line φόρεμα θα σας χρησιμεύσει πολύ και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε διάφορες εμφανίσεις σας, από τη δουλειά, μέχρι καφέ και ποτά το βράδυ. Αν σας αρέσει το κλασικό ντύσιμο, παραμείνετε είτε σε σκούρες αποχρώσεις των χρωμάτων, είτε σε ουδέτερα. Από την άλλη, αν σας αρέσει περισσότερο να διασκεδάζετε με την μόδα, επιλέξτε έντονα χρώματα ή με patterns. Μια φετινή πρόταση είναι τα λεοπάρ, θέλουν όμως προσοχή να μην τα βαρυφορτώσετε με αξεσουάρ. Για παπούτσια προτιμήστε ένα τόνο πιο σκούρα από τα ρούχα σας για να τραβήξετε την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματός σας. Όσο για τσάντα, δοκιμάστε μια structured μεσαίου μεγέθους για την ημέρα και μια μικρή με μεταλλικό λουρί ή ένα μεγάλο φάκελο για το βράδυ.
http://www.instyle.co.uk/