13 Νοε 2010

Τα looks της ημέρας - Dita Von Teese, Sarah Jessica Parker, Natalie Portman

Dita Von Teese:

Η Dita Von Teese ποτέ δεν παραλείπει να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της! Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο strapless prom dress, η Teese κράτησε τα accessories της απλά για να αναδείξει το φόρεμα.
To Sokaki says: Μας αρέσει πολύ το φόρεμα, ιδιαίτερα λόγω ασυνήθιστης υφής! Οι μαύρες γόβες με φιόγκο μπροστά αναδεικνύουν τη θηλυκότητα του φορέματος και η midnight blue clutch δίνει μια ενδιαφέρουσα και απρόσμενη νότα στην εμφάνιση!











Sarah Jessica Parker:

Ενώ το Λονδίνο προτίμησε gothic δαντέλα, στην πρεμιέρα του HP, η Sarah Jessica Parker ήταν μια φωτεινή νότα στα  Bambi Awards στη Γερμανία. Με ένα μεταλλικό Halston φόρεμα στο χρώμα του μαργαριταριού με ένα ώμο και ζώνη στη μέση, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην SJP, που το συνδύασε με Nicolas Kirkwood παπούτσια.
To Sokaki says: Λατρέψαμε το φόρεμα, η γραμμή, το χρώμα, το ύφασμα, όλα απλά τέλεια! Μας αρέσει ο συνδυασμός με τη τσάντα, αλλά θα προτιμούσαμε ένα ιδιαίτερο μεν ζευγάρι παπούτσια, αλλά που να μην κόβει τόσο στον αστράγαλο, για να δίνει ύψος. Επίσης, μάλλον θα δοκιμάζαμε ένα βραχιόλι και μικρά σκουλαρίκια, παρά κολιέ.







Natalie Portman:

Με floral ακόμη και το χειμώνα, η Natalie Portman εμφανίστηκε όλο χαμόγελα στην πρεμιέρα του AFI Fest Black Swan. Φορώντας ένα χαριτωμένο strapless candy pink Rodarte φόρεμα, η Nat πρόσθεσε μια Christian Dior clutch σε burgundy. Έντονα χρυσά Mary Janes συμπλήρωσαν το girl-next-door look της.
To Sokaki says: Το φόρεμα είναι πολύ χαριτωμένο ακόμα και μέσα στο χειμώνα, αλλά τα accessories μας ξενίζουν κάπως. Θα προτιμούσαμε μια μωβ clutch και ακόμη και με την επιλογή του χρυσού στα παπούτσια,θα προτιμούσαμε ένα πιο κολακευτικό design. 





http://www.instyle.co.uk/