21 Νοε 2010

Celebrities με παλτό

Η Katie Holmes επιλέγει Lanvin για το leopard παλτό της.
To Sokaki says:  Συνδυάστε ένα λεοπάρ παλτό με μονοχρωμία στα ρούχα. Θα αποτελέσει τρομερό statement! Και εμείς θα προτείναμε οποιοδήποτε χρώμα! Αν είστε κλασική προτιμήστε μαύρο, καφέ, κυπαρισσί ή midnight blue. Αν προτιμάτε να τραβάτε τα βλέμματα, δοκιμάστε burgundy, μωβ ακόμη και μπλε ή πράσινο σε έντονη απόχρωση! Κρατήστε όλα τα άλλα λιτά και θα εκπλήξετε ευχάριστα! Fashion is fun!





















To Sokaki says: Ένα τέτοιο παλτό πάει παντού και η Jennifer το ξέρει! Επιλέξτε ένα παλτό με μεγάλα κουμπιά και πλάγιο κούμπωμα σε A-line και θα το φορέσετε παντού! Δοκιμάστε και εναλλακτικούς χρωματισμούς εκτός από το διαχρονικό μαύρο. Αν είστε κλασικοί προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις, ενώ αν είστε περιπετειώδεις με τη μόδα, επιλέξτε ακόμη και έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, κίτρινο, electric blue, σμαραγδί ή μωβ! (Ξέρουμε, ξέρουμε, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να βρεις ποικιλία σε παλτό σε έντονο χρώμα, αλλά το στυλ θέλει ψάξιμο!)

















To Sokaki says: Ποιος είπε ότι οι καμπαρτίνες φοριούνται μόνο σε casual περιστάσεις; H Kate Hudson αποδεικνύει του λόγου το αληθές!
Το γκρι του πάγου είναι μεν ουδέτερο, αλλά και τόσο trendy που θα σας πάει παντού! Μπορείτε να δοκιμάσετε, αναλόγως μήκους, την καμπαρτίνα με παντελόνι και ψηλή γόβα, με φόρεμα, με φούστα-μπλούζα, και πάλι θα φαίνεται υπέροχη! Άλλα πιθανά χρώματα είναι το λαδί, το caramel, το navy blue ή και το κεραμιδί! Υπάρχει πάντα και η κλασική λύση του μπεζ ή του μαύρου. Αν επιλέξετε μαύρο, προτείνουμε να ψάξετε για ένα ύφασμα ιδιαίτερο, που θα σας δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στο look.
Αν η καμπαρτίνα σας είναι σε ουδέτερο χρώμα, δοκιμάστε να "παίξετε" με τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σας!
Η Kristin Cavallari με Old Navy παλτό με βολάν στο πέτο.
To Sokaki says: Αυτό το παλτό, όσο κι αν δεν του φαίνεται, μπορεί να σας βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη!
Ένα κοντό παλτό σε έντονο χρώμα και με μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια όπως τα βολάν, μπορεί να φορεθεί και με παντελόνι, και με κοντή φούστα, και με στενό φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο!
Επιλογές σε παπούτσια; Γόβες, μπότες ψηλές, μπότες φλατ, ακόμη και γαλότσες!
Αν διστάζετε να επιλέξετε κόκκινο, δοκιμάστε πιο σκούρες αποχρώσεις των χρωμάτων που σας αρέσουν! Αντιθέτως της κοινής αντίληψης, μπορούν να λειτουργήσουν άνετα ως ουδέτερα χρώματα.
Αν φοράτε συνήθως πιο χαλαρά μπλουζάκια από μέσα, το μανίκι που ανοίγει ελαφρώς κάτω θα σας βολέψει αφάνταστα!





http://www.instyle.co.uk/