24 Νοε 2010

Ντύσου σαν τη μαμά

Πολλές από τις μαμάδες fashionistas του παγκόσμιου χάρτη όταν βρίσκονται μακριά από τον στυλίστα τους και τις τηλεοπτικές κάμερες περνούν το χρόνο τους με τα παιδιά τους. Σε κάθε δραστηριότητά μαζί τους, είτε τα πηγαίνουν στο σχολείο, είτε στο πάρκο, είτε στα μαγαζιά, φροντίζουν πάντα το ντύσιμο των μικρών τους να είναι όχι μόνο ανάλογο με την περίσταση αλλά και μια μίνι έκδοση των δικών τους επιλογών.

Συγκεκριμένα η Κέιτ Μος που ζει μέσα στα skinny jeans και τα σκούρα ρούχα δεν μας εκπλήσσει καθόλου όταν τη βλέπουμε να κυκλοφορεί με τη μικρή Λάιλα ντυμένη όπως η ίδια. Η Τζένιφερ Γκάρνερ εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων ακολουθεί τους χαλαρούς ρυθμούς του Λος ‘Αντζελες φορώντας άνετα ρούχα και σχεδόν πάντα στους ίδιους χρωματικούς τόνους με την μεγάλη της κόρη Βάιολετ.
Η εναλλακτική Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν διστάζει να πάει το γιο της στο σχολείο Τζέιμς φορώντας το ίδιο ανοιχτόχρωμο τζiν συνδυάζοντάς το άλλοτε με τις ίδιες γαλότσες και άλλοτε με UGG μπότες. Τη Βικτόρια Μπεκαμ, μαμά τριων αγοριών την έπιασε ο φωτογραφικός φακός μαζί τον γιο της Μπρούκλιν να «κρύβονται» πίσω από ένα cool ζευγάρι γυαλιά ηλίου – σήμα κατατεθέν της Βικτόρια- και ντυμένους στην ίδια χρωματική παλέτα του γκρι και του μαύρου.
http://www.stylista.gr/