27 Νοε 2010

Ζώδια Της Ημέρας!!

ΚΡΙΟΣ
Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες καλύτερα να τ’ αφήσετε για αργότερα. Μην αρχίσετε τις εξορμήσεις στα μαγαζιά και κάνετε περιττά έξοδα. Κινηθείτε με σύνεση και θα τα καταφέρετε όλα μια χαρά. Η αποφασιστικότητα σας, θα σας οδηγήσει να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες στην δουλειά σας. Παράλληλα θα ξεκαθαρίσετε κάποιες συνεργασίες σας και θα είναι για καλό σας. Περιορίστε τις γκρίνιες σας εάν δεν θέλετε να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Βάλτε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα που σας απασχολούν και όλα θα πάνε περίφημα. Ασχοληθείτε με την σχέση σας και προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα που υπάρχει. Καλό θα είναι να μην είστε απαιτητικοί προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Περιορίστε την ανασφάλεια σας και εκφράστε τα συναισθήματα σας. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας και θα είστε προβληματισμένοι από την πορεία της δουλειάς σας και θα αντιδράτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα θα βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα πια. Στα οικονομικά σας, κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα θα παρουσιαστούν και θα αγχωθείτε λιγάκι αλλά θα είναι περαστικά. Να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας. Στα ερωτικά σας, θα ψάχνετε για μεγάλες συγκινήσεις. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, αλλά θα κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Κάποιες καταστάσεις, θα αλλάξουν τώρα την διάθεση σας. Έντονη ερωτική έλξη και συναισθήματα θα έχετε τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρέπει να δείξετε περισσότερο υπομονή για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μην είστε απότομοι και ιδιαίτερα εκρηκτικοί και λύστε τα προβλήματα σας με υπομονή και κατανόηση και όχι με εγωισμό. Κάντε σωστές επιλογές στη ζωή σας και αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα. Η καχυποψία σας θα δημιουργήσει συχνές εντάσεις στις σχέσεις σας. Φροντίστε να ηρεμήσετε και μην είστε απόλυτοι.

ΛΕΩΝ

Τα έξοδα σας θα είναι πολλά και δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματα σας. Μην αφήσετε τα προβλήματα να σας καταβάλουν. Τώρα θα γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί στην ζωή σας. Αυτή η χρονική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφο σας, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα για να περάσετε απόψε καλά. Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για τα συναισθηματικά σας. Η καλή σας διάθεση θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα. Τα έξοδα σας θα αυξηθούν και καλό θα είναι να αποφύγετε άσκοπες αγορές και σπατάλες. Μην ανοίγεστε πολύ, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Μην κατηγορείτε τους άλλους για τα πάντα αλλά ρίξετε μια ματιά και στην δική σας συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ
Κάντε κοινωνικές συναναστροφές και αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ καλή εποχή για να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Συζητήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με διαλλακτικότητα, για να μην έχετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Φροντίστε να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε και διασκεδάστε. Μην κάνετε τώρα καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχετε τελειώσει ήδη με θέματα που πρέπει να κλείσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα επαγγελματικά σας ακολουθήστε καινούργιες τακτικές, προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Μπορείτε να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε, γι’ αυτό κινηθείτε με διπλωματία. Θα γίνετε πιο ρομαντικοί και πιο τρυφεροί με τον σύντροφο σας αλλά προσέξτε να μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις γιατί θα προσγειωθείτε απότομα. Θα σας απασχολήσει έντονα η καριέρα σας. Προσέξτε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην λέτε λόγια που δεν πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Η καλή διάθεση σας, σας βοηθά να εκφράσετε τον ερωτισμό σας και το πάθος σας. Αφεθείτε στις έντονες ερωτικές στιγμές της ημέρας. Οι νέες προοπτικές της καριέρας σας θα απαιτήσουν αρκετή προσπάθεια από μέρους σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και εκφράστε τα συναισθήματα σας. Μην γίνεστε κουραστικοί και μην ενοχλείτε τους άλλους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες καθυστερήσεις θα είναι τώρα αναπόφευκτες, ενώ η ανάληψη νέων ευθυνών στην εργασία σας, θα σας κουράσει. Μην πτοείστε γιατί τα πάντα θα πάνε υπέροχα. Σήμερα θα εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματα σας. Διασκεδάστε και ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα. Τώρα θα υπάρξουν καινούργιες δραστηριότητες που θα αλλάξουν την ζωή σας και θα την κάνουν καλύτερη. Τα δικά σας άτομα θα είναι στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε τώρα μία νέα γνωριμία όσοι είστε μόνοι σας. Σήμερα θα βρείτε εύκολα ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα προσεγγίσετε ευκολότερα τον ερωτικό σας σύντροφο. Τα πράγματα στην ζωή σας φαίνεται να αλλάζουν, παρόλο που σας απασχολούν κάποια διλήμματα. Οι φίλοι σας θα σας συμπαραστέκονται κι αυτό θα σας βοηθήσει να καλύψετε τόσο τις ψυχολογικές όσο και τις πρακτικές σας ανάγκες.

ΙΧΘEIΣ
Οι σχέσεις με την οικογένεια σας δεν θα βρίσκονται σήμερα στην καλύτερη φάση. Ξεφύγετε από τα επαγγελματικά προβλήματα που το τελευταίο διάστημα σας έχουν ταλαιπωρήσει. Νέες κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πολύ επωφελείς για σας. Συζητήσεις που θα έχετε στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι ευχάριστες και θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και χαρά. Μην αμφιβάλλετε για το κάθε σας βήμα, γιατί τα πάντα θα πάνε καλά.
http://www.e-zwdia.gr/