7 Οκτ 2010

Paris Fashion Week: Περισσότερη front row

Την Κυριακή το βράδυ το show του Riccardo Tisci για τον Givenchy, είχε τις περισσότερες σταρ παρουσίες με παρευρισκόμενους όπως οι Λίλι Άλεν, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Λιβ Τάιλερ, Κορτνεϊ Λαβ, Ρόνι Γουντ και Τζούλια Ρεστουάν- Ρόιτφελντ.

Η Ντίτα φον Τιζ παραβρέθηκε στα shows των Gaultier και Galliano.
 
 
 
 
 
 
 
Kάτω από το catwalk των Viktor & Rolf, όπου πρωταγωνίστησαν τα πουκάμισα, βρέθηκαν οι Τζέρι Χάλιγουελ και Λι Λέζαρκ.










Στο show του Dior ο John Galliano παρουσίασε μία πανδαισία εκτυφλωτικών χρωμάτων εμπνευσμένων από το Νότιο Ειρηνικό. Εκεί έφτασε η –αργοπορημένη- Κέιτ Μος, ντυμένη με μαύρη δερμάτινη φούστα και χνουδωτή γούνινη ζακέτα στο ίδιο χρώμα. Εκεί βρέθηκε και η Ρέιτσελ Μπίλσον.










Την Πέμπτη στο απόλυτα μοντέρνο show του Nicolas Ghesquière για τον Balenciaga, αυτές που ξεχώρισαν ήταν οι Σαρλότ Γκέινσμπουργκ αλλά και η παρουσιάστρια της επίδειξης, Ανιές Μπουλάρ.












Τέλος, ο Roberto Cavalli συνέχισε τους εορτασμούς – που ξεκίνησαν στο Μιλάνο - για την 40η επέτειο του οίκου του με ένα πάρτυ στην πόλη του Φωτός. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Range Rover, ο σχεδιαστής ανέλαβε τον ρόλο του οικοδεσπότη των Ναόμι Κάμπελ, Εύα Χερτζίκοβα και Νατάλια Βοντιάνοβα.


Το πάρτι έγινε στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ανάμεσα στους καλεσμένους που έπιναν σαμπάνια Piper-Heidsieck ήταν η διευθύντρια της γαλλικής Vogue Καρίν Ρόιτφελντ, η Χάιντι Κλουμ, η Μπαρ Ραφαέλι, η Κάιλι Μινόγκ (που τραγούδησε), η Λι Λέζαρκ, ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ, η Ρέιτσελ Μπίλσον και η Τάιρα Μπανκς.





http://www.stylista.gr/