28 Οκτ 2010

New Style Icons - Μέρος 1ο

Τζορτζίνα Τσάπμαν: Η σχεδιάστρια-celebutante
Who is who: Μαζί με την Κέρεν Κρεγκ, σχεδιάζει τα ρούχα Marchesa τα οποία φυσικά και ξέρεις γιατί τα φορούν όλες, μα όλες οι σταρ σε όλα, μα όλα τα red carpet γεγονότα. Εκτός αυτού, είναι παντρεμένη με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς του Χόλιγουντ, με τον οποίο μάλιστα έχει και μια μικρή κόρη, την Ίντια Περλ (αμάν πια με αυτά τα κουλά ονόματα που δίνουν στα παιδιά τους!).

Σχέση με τη μόδα: Εδώ δεν χωρεί ίχνος προβληματισμού. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, η Τζορτζίνα Τσάπμαν φοράει συνέχεια Marchesa, λειτουργώντας και η ίδια ως μία από τις καλύτερες «πρέσβειρες» του look της στο κόκκινο χαλί.
Μπορείς να ταυτιστείς: Αν θέλεις να φορέσεις κάτι πολύ glamorous, αλλά με τη σωστή δόση γκλάμουρ.

Σέριλ Κόουλ: Το βρετανικό pop idol
Who is who: Η Αγγλία δεν έχει μόνο την Κέιτ Μος, έχει και την Σέριλ Κόουλ. Πρώην σύζυγος ποδοσφαιριστή (μεγάλο κοινωνικό αξίωμα στη Γηραιά Αλβιόνα), κριτής στο βρετανικό X-Factor και γενικά είδωλο, η 27χρονη τραγουδίστρια κυριαρχεί στη μαζική φαντασίωση της Αγγλίδας (οι απιστίες του Άσλεϊ Κόουλ την έκαναν ακόμη πιο δημοφιλή).

Σχέση με τη μόδα: Η Σέριλ, όπως κάθε «footballer’s wife», φοράει πάντα τα καλύτερα. Τα φορέματα που διαλέγει κάθε Σάββατο στο X-Factor γίνονται θέμα. Τελευταία, επιδεικνύει μια δικαιολογημένη αδυναμία στις δυναμικά σέξι δημιουργίες του Christopher Kane για τη σειρά Versus.
Mπορείς να ταυτιστείς: Αν θέλεις να κάνεις τον πρώην σου να μαυρίσει από το κακό του.
http://www.stylista.gr/