6 Οκτ 2010

Color Fantasy στο σπίτι σας!

Οι σχεδόν αυστηρές γραμμές της επίπλωσης αποκτούν νέα όψη μέσα σε ένα περιβάλλον με τολμηρά χρώματα και εντυπωσιακές συνθέσεις. Το κατακόκκινο φόντο του τοίχου παγιδεύει το βλέμμα σε μια γεωμετρική σύνθεση όπου δεσπόζει ο τετράγωνος καθρέφτης με τη λιτή, φαρδιά, μεταλλική κορνίζα. Οι διακριτικές γκριζογάλανες και γήινες αποχρώσεις των υπόλοιπων επιφανειών, κάνουν πιο έντονη την παρουσία του κεντρικού αυτού διακοσμητικού στοιχείου.
Παρ΄ όλη την εντυπωσιακή πολυχρωμία που επικρατεί στη διακόσμηση της τραπεζαρίας, τίποτα δεν είναι τυχαίο καθώς όλα τα χρώματα συνυπάρχουν εξ' αρχής στο μεγάλο, μοντέρνο πίνακα, στο βάθος του χώρου. Λιλά, μπλε-γκρι και χρυσοκίτρινο συνθέτουν ένα αντισυμβατικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά ραφινάτα και προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά αντικείμενα.
Η λιτή επίπλωση του υπνοδωματίου αφήνει να αναδειχθούν οι μεγάλοι ζωγραφικοί πίνακες που αποτελούν το βασικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου. Ο πρωτότυπος συνδυασμός των τοίχων στην απόχρωση της μουστάρδας με τους κόκκινους τόνους των σκεπασμάτων είναι εμπνευσμένος από τον μεγάλο πίνακα πίσω από το κρεβάτι. Απαραίτητη πάντα προϋπόθεση για ένα καθαρό οπτικά αποτέλεσμα, η παρεμβολή λευκών στοιχείων σε διάφορα σημεία του χώρου.
Το χρωματιστό φως μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο στη διακόσμηση του σπιτιού χώρου. Η κλασική άσπρη κουζίνα αποκτά μια νέα διάσταση καθώς οι ρόδινες ανταύγειες ειδικών φωτιστικών στην ψευδοροφή δημιουργούν μαζί με το κίτρινο χρώμα του τοίχου ανάμεσα στα ντουλάπια ένα ζεστό και πρωτότυπο συνδυασμό.