13 Οκτ 2010

Η ψημένη μπύρα!!

Ένας σεφ στο Τέξας ισχυρίζεται ότι “εφηύρε” μια νέα συνταγή... αυτή με την ψημένη μπύρα.
Η μπύρα τοποθετείται μέσα σε ένα αλατισμένο ψωμάκι όπου το βάζεις στο φούρνο για 20 λεπτά, τόσο ώστε να μη χάσει το αλκοόλ της.

Ο Μάικ Ζάμπλ λέει ότι του πήρε να σκεφτεί τη συγκεκριμένη συνταγή τρία χρόνια, ενώ η πατέντα του είναι ακόμη υπό έγκριση.
“Κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ψήσει ένα υγρό. Η συνταγή μου είναι μοναδική. Είναι σα να τρως ένα μπρέτσελ και μετά να πίνεις ένα ποτήρι μπύρα”.
Ωραία, και γιατί τότε δεν τρώμε ένα μπρέτσελ και μετά να πιούμε μετά μια μπύρα;




http://www.cosmo.gr/