6 Οκτ 2010

Πατέρας παρέσυρε με αυτοκίνητο την κόρη του

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 30χρονο πατέρα, ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε θανάσιμα τη μόλις δύο ετών κόρη του. Το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία συνέβη προχθές το βράδυ στο χωριό Πετσάκοι στα Καλάβρυτα.

Το μικρό κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού τους και ο πατέρας μόλις είχε επιστρέψει από τα χωράφια όπου έκανε αγροτικές εργασίες. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα επιφύλασσε η μοίρα στον 30χρονο και την οικογένειά του. Ο πατέρας μετακίνησε το αυτοκίνητο τύπου 4Χ4 από το γκαράζ του σπιτιού στην αυλή. Κάνοντας έναν ελιγμό για να παρκάρει καλύτερα, δεν αντιλήφθηκε τη δίχρονη κόρη του με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Αμέσως η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Η είδηση του τραγικού συμβάντος έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο μικρό χωριό των Καλαβρύτων. Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί της οικογένειας προσπαθούν να συμπαρασταθούν στο νεαρό ζευγάρι που δεν μπορεί να πιστέψει πώς από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε το μονάκριβο παιδί του. Η κηδεία του άτυχου κοριτσιού έγινε χθες το απόγευμα μέσα σε κλίμα οδύνης.
http://www.ethnos.gr/