28 Οκτ 2010

«Μόνο η πρόκριση μετράει»

Ανακουφισμένος από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, εμφανίστηκε ο προπονητής του «δικεφάλου», Μάκης Χάβος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παράλληλα αναφέρθηκε στο σύστημα με δύο επιθετικούς που παρέταξε αλλά και για τους Γκαρσία, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς.

«Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος και επιβραβεύτηκαν με το γκολ που πέτυχαν. Έστω και με τον τρόπο που πήραμε τη νίκη, καταφέραμε να πάρουμε και την πρόκριση και αυτό είναι το μοναδικό που μετράει σε αυτή τη φάση. Είναι γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές, σήμερα, αλλά αυτό που κρατάμε όλοι μας είναι η πρόκριση».
Αναφορικά με το 4-4-2 που χρησιμοποίησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, τόνισε: «Βλέπουμε ανάλογα με τα παιχνίδια το σύστημα που μας ταιριάζει. Μέχρι τώρα έχουμε κατανοήσει ότι με το συγκεκριμένο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
Όταν ρωτήθηκε για τις περιπτώσεις Γκαρσία, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς, τόνισε: «Κατά πάσα πιθανότητα και με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή, δύο από τους τρεις θα είναι στη διάθεσή μας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη».
http://www.sport-fm.gr/