9 Οκτ 2010

Ζώδια Της Ημέρας!!!

Κριός: Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε έχεις την τύχη να έχεις στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα που θα σε υποστηρίξουν σε ότι τους ζητήσεις.

Ταύρος: Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά πρόσωπα ή οικογενειακά και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Επειδή βιάζεσαι να προλάβεις τις διάφορες δουλειές που έχεις, κάνεις βιαστικές κινήσεις. Πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που μπορεί να σε οδηγήσουν σε προβλήματα.

Δίδυμοι: Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με τα επαγγελματικά ζητήματα. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε κατακυριεύουν.

Καρκίνος: Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Καλό θα είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις πολλές φορές, κάνει τους άλλους να την περνάν για αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη, γιατί είναι στο χέρι σου.

Λέων: Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ότι κάνεις. Το καλό που σου θέλω, κοίτα να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Παρθένος: Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ότι κάνεις. Το καλό που σου θέλω, κοίτα να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Ζυγός: Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές οι βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα και τον Ερμή στο ζώδιό σου που σε ευνοεί, μπορείς πολύ εύκολα να πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό είναι προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες ως τώρα, αρχίζουν να κινούνται.

Σκορπιός: Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε, αν δεν θέλεις να εκτεθείς. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Προς το βράδυ φρόντισε να βρεθείς με χαλαρή παρέα χωρίς εντάσεις.

Τοξότης: Έχεις πάρα πολλές ευθύνες και καλείσαι να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα - δυστυχώς και των φίλων σου. Βάλτα όλα σε μία σειρά, για να μπορέσεις να λύσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Έχεις πάρα πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να λυθούν άμεσα και σε προβληματίζουν πάρα πολύ. Μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρασε τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις για να νιώσετε καλύτερα.

Αιγόκερως: Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στα προβλήματα που βιώνεις. Μην τα παρατάς τώρα. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Υδροχόος: Μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Το βράδυ, καλό θα είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο για να αποφορτιστείς από το άγχος τής καθημερινότητας.

Ιχθείς: Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά, γιατί η ενεργητικότηταπου που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Λύσε προβλήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα πρέπει να δείξεις τεράστια επιφυλακτικότητα σε όποια παγίδα μπορεί να σου βάλουν. Πρόσεξε την κάθε σου κίνηση.
http://www.oroskopos.gr/DailyPrediction.aspx