6 Οκτ 2010

Τάση: Black and White

Στην όχθη των κλασσικών αντιθέσεων, η διαμάχη του λευκού με το μαύρο παραμένει το πιο σίγουρο χαρτί. Για αυτό και για μια ακόμη χρονιά οι σχεδιαστές τοποθετούν ασπρόμαυρα μοτίβα σε περίοπτη θέση μεταξύ των προτάσεων τους για την νέα σεζόν.

Το Sokaki says: Το συγκεκριμένο Prada παλτό φοριέται με όποιο χρώμα θέλετε. Αν παραμείνετε όμως στο μαύρο και άσπρο, σε οποιοδήποτε μοτίβο, τότε το statement που θα κάνετε, θα είναι πολύ ισχυρό!













Σε αντίθεση με άλλες χρονιές το λευκό και το μαύρο αμφιταλαντεύονται στο ίδιο σύνολο χωρίς τις παρεμβολές έντονων χρωμάτων σε αξεσουάρ ή σε κάποια λεπτομέρεια του ρούχου. Ο Oscar de la Renta προτείνει νοσταλγικά ασπρόμαυρα ταγιέρ για το πρωί.
To Sokaki says: Με ένα πιο ροκ φανελάκι και πέδιλα, αποφεύγετε το πολύ αυστηρό ladylike look και ελαφρύνετε λίγο το σύνολο. Μια μεσαία τσάντα χειρός σας πάει στο γραφείο, σε meetings, αλλά και για ένα απογευματινό καφέ. 













Η Ann Demeulemeester προτείνει black & white κοστούμι για all day εμφανίσεις. Η κλασσική αντίθεση εξακολουθεί να βρίσκεται στην επιτομή των trends.
To Sokaki says: Το συγκεκριμένο σύνολο είναι μάλλον ανατρεπτικό, οπότε μην δοκιμάσετε κάτι ανάλογο στο γραφείο. Ταιριάζει άνετα όμως με τα εγκαίνια ενός νέου hip καταστήματος, με μια έκθεση εικαστικών ή μια βραδινή εμφάνιση. Θα το προτιμούσαμε με plain μαύρο ή άσπρο πουκάμισο ή φανελάκι και μαύρες γόβες για ένα κομψό, ασφαλές αλλά και καθόλου κοινότοπο look.









http://www.stylewatch.gr/