3 Σεπ 2010

Και επίσημα στο δυναμικό του Mega ο Γιώργος Παπαδημητράκης

Ο Γιώργος Παπαδημητράκης αναμένεται να είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα συζητηθούν. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Κόκκινα Χαλιά», στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπογράψει το συμβόλαιό του με το MEGA, όπου θα αναλάβει το ρόλο του συμπαρουσιαστή της Κατερίνας Στικούδη στο «Mega Star».

Ακόμη δεν είναι γνωστός ο ρόλος που θα κρατά στην εκπομπή, αλλά ως μουσικός και ο ίδιος, και μάλιστα, πολύ αγαπητός στο νεανικό κοινό, θεωρείται ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του καναλιού για τη φετινή σαιζόν. Ο Γιώργος, ως «πρωτάρης» στην τηλεόραση, βασίζεται πολύ στη στήριξη της Κατερίνας Στικούδη, η οποία από την πλευρά της είναι πρόθυμη να τον καθοδηγήσει. Μάλιστα, προλαβαίνοντας τα δημοσιεύματα που ενδεχομένως θα κάνουν αναφορά στη σχέση τους, ο τραγουδιστής φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως είναι ήδη φίλοι εδώ και ένα χρόνο, και πως έχουν συναντηθεί αρκετές φορές σε εξόδους τους, στις οποίες μίλησαν και για την επικείμενη συνεργασία τους.




 
Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Παπαδημητράκης και τα «Κόκκινα Χαλιά» περιοδεύουν για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και ετοιμάζουν πυρετωδώς τον νέο δίσκο τους, ο οποίος θα αποτελείται (μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Θεοφάνους) αποκλειστικά από δικά τους κομμάτια.