4 Σεπ 2010

Ζώδια Της Ημέρας!!

Κριός: Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες - και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω - σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν. Ξεκίνα από σήμερα και μην ανησυχείς! Έχεις κι εσύ δικαιώματα.

Ταύρος: Αυτή την περίοδο θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι μπόλικη καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από τα «δύσκολα». Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, πρόσεξε τη διατροφή σου και απόφυγε τις καταχρήσεις.

Δίδυμοι: Θα προβληματιστείς σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Σε διαβεβαιώνω πάντως ότι τουλάχιστον οι στόχοι που έχεις θέσει, είναι οι πλέον σωστοί. Μέρα θετική για οικονομικές συναλλαγές και για διευθέτηση ζητημάτων ακίνητης περιουσίας. Συμβόλαια και αγορές μπορούν να προχωρήσουν, αλλά με σύνεση και προσοχή. Μπορείς να διευθετήσεις θέματα εργασίας και να τακτοποιήσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες που έχεις.

Καρκίνος: Μην κρίνεις πολλές καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που έχεις. Πριν βγάλεις συμπέρασμα για κάποιο θέμα, να σκεφτείς καλά και κυρίως προτού μιλήσεις. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο, που πρέπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να το φτάσουν. Δεν φταίνε όμως γι΄αυτό. Απλά πρέπει εσύ να προσπαθήσεις να κάνεις τις σκέψεις σου πιο κατανοητές και βατές.

Λέων: Σήμερα, επιβάλλεται να βρεις λίγο χρόνο για να απομονωθείς και να προγραμματίσεις όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Οι ευθύνες που έχεις το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλές και οι υποχρεώσεις άλλες τόσες. Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση. Αλλά επειδή όσες ικανότητες κι αν έχεις χρειάζεσαι και μία χείρα βοηθείας, σε συμβουλεύω να αποταθείς σε κάποιους δικούς σου, που δεν θα σου αρνηθούν ότι κι αν τους ζητήσεις.

Παρθένος: Η ιδιωτική σου ζωή τον τελευταίο καιρό περνάει κρίση και σήμερα βγαίνεις εκτός εαυτού. Σήμερα θα δούμε μια πλευρά της ζωής σου καλά κρυμμένη από το βλέμμα των ανθρώπων τόσο καιρό. Όμως σήμερα η πλευρά αυτή, διεκδικεί με πάθος αυτό που της αξίζει και αυτό που ολόψυχα εύχεται. Μην φοβηθείς να παλέψεις, γιατί σπάνια το κάνεις και φοβάσαι μην χάσεις. Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γιορτάσεις την νίκη σήμερα, και να ξεπεράσεις την κρίση, αρκεί να μην δειλιάσει.

Ζυγός: Η υπομονή και η επιμονή που έχεις, είναι τα κλειδιά τής επιτυχίας σου. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να καθυστερούν (μην ξεχνάς ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος) αλλά μην ανησυχείς γιατί στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Άρα, ήρεμα και στωικά θα πρέπει να περιμένεις τις εξελίξεις. Κάποια ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Σήμερα ευνοείσαι να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο από την ψυχοφθόρα καθημερινότητα.

Σκορπιός: Η διάθεσή σου θα είναι καλή. Φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί νιώθεις λίγη αδυναμία. Φιλικά άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να βοηθάνε πάντα. Φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και σήμερα.

Τοξότης: Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις, από άτομα δεν θέλουν το καλό σου, και –κυρίως- από κάποιο παρασκήνιο που μπορεί να υποβόσκει. Αν κινηθείς ανάλογα κι επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις, θα αποκαλύψεις πολλά θέματα και καταστάσεις που παρέμεναν κρυφά κάτω από τη μύτη σου.

Αιγόκερως: Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα - ειδικότερα του παρελθόντος. Νομικά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας, τώρα καλείσαι να τα λύσεις αποτελεσματικά. Απόφυγε τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς και καταφέρεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου. Είσαι σε υπερένταση.

Υδροχόος: Μπορείς επιτέλους να ξεκαθαρίσεις ότι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Ίσως να νιώσεις ότι η ενέργειά σου μπλοκάρεται. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου. Και κοίτα να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από τα κάθε λογής παράσιτα.

Ιχθείς: Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου με φιλικά σου άτομα, που έχεις πολλά να τους πεις και να σου πούνε.
http://www.oroskopos.gr/