3 Σεπ 2010

Με Γιούρκα κλείνει η 11άδα του Σάντος



Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη από τον Λουκά Βύντρα για το δεξί άκρο της άμυνας και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στην Γεωργία την Παρασκευή (3/9 21:45GR).
Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Euro 2012 την Γεωργία στο Καραϊσκάκη και ο Φερνάντο Σάντος, που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της γαλανόλευκης, έχει καταλήξει στους παίκτες που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα.Ουσιαστικά οι δέκα από τις έντεκα θέσεις είχαν κλειδώσει από την Τετάρτη (1/9) και ερωτηματικό αποτελούσε μόνο αυτή του δεξιού μπακ. Σεϊταρίδης και Βύντρα ήταν οι δύο υποψήφιοι, με τον πορτογάλο να χρησιμοποιεί τον Γιούρκα με τους βασικούς στο διπλό της Πέμπτης (2/9) και οι ενδείξεις δείχνουν πως έχει το προβάδισμα.Η προετοιμασία της Εθνικής για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/9) και σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Σάντος η γαλανόλευκη θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο. ο Σηφάκης θα υπερασπιστεί την ελληνική εστία, αριστερά θα είναι ο Σπυρόπουλος και στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Ο Κατσουράνης θα είναι ο αμυντικός χαφ, δεξιά και λίγο μπροστά του θα αγωνιστεί ο Τοροσίδης, αριστερά ο Καραγκούνης και στην κορυφή του ρόμβου ο Σαμαράς. Γκέκας και Σαλπιγγίδης θα αποτελέσουν το δίδυμο της επίθεσης.Για ακόμα μία φορά ο Σάντος προσπάθησε να περάσει στους διεθνείς πως δεν χρειάζεται να βιάζονται για να έρθει το γρήγορο γκολ. "Υπομονή και ψυχραιμία" ζητούσε συνεχώς ο πορτογάλος τεχνικός που θέλει το επίσημο ντεμπούτο του να είναι ανάλογο με το ανεπίσημο, όταν η Εθνική μας επικράτησε εκτός έδρας της Σερβίας.
http://www.sport.gr/