10 Ιουλ 2012

Aστρολογικές Προβλέψεις


Θα κάνετε από σήμερα νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Οδεύετε προς μια επιτυχημένη καριέρα αν μειώσετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα και χαμηλώσετε τους τόνους. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους ρόλους σας και να θέσετε κάποιους νέους στόχους. Θα ξεκαθαρίσει ο ορίζοντας στα αισθηματικά σας, και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Θα συνεχίζετε να εργάζεστε σκληρά και αδιάκοπα. Η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει τώρα μεγάλο ενδιαφέρον.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Προγραμματίστε τις υποχρεώσεις σας που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Μην δίνετε σημασία σε αυτά που σας λένε ή που προσπαθούν να σας επιβάλλουν. Τα οικονομικά σας θα εμφανίσουν μια μικρή βελτίωση. Μην απογοητεύεστε από πιθανές απορρίψεις που θα έχετε από κάποια άτομα. Αλλάξτε τρόπο ζωής και βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα εκφράζοντας τα συναισθήματα σας.


Αποφασίστε τι πραγματικά επιθυμείτε και ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θέλετε από τον σύντροφο σας. Στα οικονομικά σας θα επικρατήσει μια γενική σταθερότητα. Καλό θα είναι να μην κάνετε νέα επενδυτικά προγράμματα. Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με κάποια πρόσωπα για οικονομικούς λόγους. Θα νιώθετε κουρασμένοι από τις εργασιακές δραστηριότητες που έχετε. Επωφεληθείτε από τις καταστάσεις και μην αργήσετε να πάρετε αποφάσεις.


Περισσότερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, γιατί θα έχετε σκαμπανεβάσματα, αλλά θα καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε. Η οικονομική σας κατάσταση δεν θα είναι και τόσο καλή γι’ αυτό μην κάνετε καταχρήσεις και υπερβολές. Θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για ορισμένα σχέδια που επιθυμείτε να υλοποιήσετε. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρχουν σταθεροί ρυθμοί και θα μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδια σας.

Η εξυπνάδα και η ευστροφία σας, θα λειτουργήσουν υπέρ σας και θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Η πορεία σας θα είναι ανοδική στα οικονομικά σας, τα οποία θα ευνοηθούν για τις επόμενες ημέρες. Μελετήστε τις προοπτικές στην ζωή σας από μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει και σκεφτείτε τα κατά και τα υπέρ αυτής της πρότασης. Νέες ερωτικές γνωριμίες παρουσιάζονται για όσους είστε μόνοι. Χαλαρώστε λίγο και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας.

Θα έχετε την δυνατότητα να εξομαλύνετε τις καταστάσεις που σας ενοχλούν και κάποια προβλήματα του παρελθόντος παίρνουν αίσιο τέλος και σταματάνε να σας ταλαιπωρούν. Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις και αρκετές διαφωνίες με κάποια άτομα, που όμως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τις προσπεράσετε. Αφήστε κάποια άτομα να σας πουν τι θέλουν και μην τα απομονώνετε. Χρειάζεται να έχετε ηρεμία και θα δείτε και την πρακτική πλευρά των καταστάσεων.



Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν την σταθερή πορεία τους και θα πρέπει να αποφύγετε τις αντιφατικές καταστάσεις που θα υπάρξουν στο εργασιακό σας περιβάλλον. Περάστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία σας έχουν ανάγκη και θέλουν να βρίσκονται μαζί σας. Τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν θα είναι περισσότερο στη φαντασία σας, παρά ουσιαστικά και υπαρκτά. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε γιατί πολύ σύντομα θα υποχωρήσουν.

Προσέξτε μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις για κάποιες καταστάσεις και άτομα και μην παίρνετε βεβιασμένες αποφάσεις. Έχετε καταφέρει να μπερδέψετε όλους εκείνους που σας αγαπούν γι’ αυτό φροντίστε να ξεκαθαρίσετε. Τα σχέδια σας θα έχουν κάποιες καθυστερήσεις και κάποια εμπόδια. Τα προβλήματα σας αρχίζουν με αργά και σταθερά βήματα να ξεπερνιούνται. Η επαγγελματική σας πορεία συνεχίζει σταθερά και οι οικονομικές σας απολαβές θα κυμανθούν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Τα οικονομικά σας θα έχουν διακυμάνσεις αλλά θα δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε αν είστε προσεκτικοί. Θα αρχίσετε να χαλαρώνετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ηρεμήστε και μην εξάπτεστε με κάποια ζητήματα που σας απασχολούν. Με ώριμη και επικοινωνιακή πολιτική, ξεκαθαρίζετε το τοπίο που σας έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Μην αφήνετε ό, τι έχετε να κάνετε σήμερα για αύριο γιατί δεν είναι ό, τι καλύτερο για εσάς.

Κάποιες προστριβές θα υπάρξουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε έντονη κινητικότητα σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου. Προωθήστε τις ιδέες σας και επωφεληθείτε από τις δημόσιες σχέσεις σας. Κάποιες καινούργιες συνεργασίες που θα κάνετε θα έχουν επεκτατική διάθεση.

Φροντίστε να έχετε καλές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν περισσότερο χρήσιμοι. Παραμείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Καινούργια ξεκινήματα και νέες συνεργασίες έρχονται στην επιφάνεια. Θα συζητήσετε με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας για κάποια οικονομικά θέματα. Χρειάζεται να τα χειριστείτε με το κατάλληλο τρόπο ώστε να έρθει το ποθητό θετικό αποτέλεσμα.

Θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο και θα έχετε αισιοδοξία. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, επωφελούμενοι από κάποια πρόσωπα. Δώστε πολύ προσοχή στον σύντροφο σας. Οι ευθύνες σας θα είναι πολλές, αλλά θα καταπιάνεστε με πολλά πράγματα και θα έχετε εσωτερική ένταση. Η κατάσταση στην ζωή σας θα βελτιωθεί ριζικά αρκεί να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Θα έχετε σταθερότητα στα οικονομικά σας. 

e-zwdia