11 Φεβ 2014

Ομπάμα - Μπιγιονσέ Σάλος στον Λευκό Οίκο: Οι φήμες περί παράνομης ερωτικής σχέσης τους και η απάντηση της «Washington Post»

Ομπάμα - Μπιγιονσέ
Σάλος έχει ξεσπάσει στον Λευκό Οίκο, ύστερα από τη βόμβα μεγατόνων που «εκτόξευσε» o γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος, Pascal Ronstain, ο οποίος σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του αποκάλυψε ότι η «Washington Post» αναμένεται να δημοσιεύσει αύριο Τρίτη (11/02) την είδηση της παράνομης ερωτικής σχέσης του Αμερικανού προέδρου με την Μπιγιονσέ.

«Στις ΗΠΑ συμβαίνει κάτι φοβερό. Την Τρίτη η “Washington Post” θα αποκαλύψει κάτι σημαντικό και αφορά στην παράνομη σχέση του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, με την Μπιγιονσέ. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλος ο κόσμος θα μιλάει γι' αυτό», σχολίασε ο δημοσιογράφος, λίγο μόλις καιρό μετά τις φήμες για επικείμενο διαζύγιο του προεδρικού ζεύγους.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η εφημερίδα διέψευσε τον Ronstain, με email που απέστειλε στην ιστοσελίδα poynter.org, αναφέροντας λακωνικά: «Είναι απολύτως αναληθές».

Η Μπιγιονσέ έχει εμφανιστεί και τραγουδήσει σε αρκετές εκδηλώσεις του ζεύγους Ομπάμα, όπως στην ορκωμοσία του προέδρου το 2009 και το 2013 αλλά και στα πρόσφατα γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα.