6 Φεβ 2014

Η Τζούλια Ρόμπερτς Στο «Vanity Fair» Σε ένα εξώφυλλο για Όσκαρ! (photos)

Η Τζούλια Ρόμπερτς Στο «Vanity Fair»
To «Vanity Fair» σε ένα εμβληματικό εξώφυλλο αφιέρωμα στο Hollywood αποτίει φόρο τιμής στους ηθοποιούς που ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους και διεκδικούν το Όσκαρ. Το περιοδικό κυκλοφόρησε το 20ο τεύχος του και στο εξώφυλλό του ποζάρει, μεταξύ, άλλων, η Τζούλια Ρόμπερτς.


Η ηθοποιός στα 46 χρόνια παραμένει ακόμη «Pretty Woman» διεκδικώντας το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «August: Osage County».

Η 46χρονη σταρ κάθεται στην αγκαλιά του Άιντρις Έλμπα, πρωταγωνιστή στην ταινία «Mandela: Long Walk To Freedom», φορώντας δικτυωτό καλσόν που αφήνει να διαφανούν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ακριβώς δίπλα της κάθονται ο υποψήφιος για Ά Ανδρικό Ρόλο, Τσιούετελ Έτζιοφορ, για την ερμηνεία του στην ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος», ο Τζορτζ Κλούνεϊ, συμπρωταγωνιστής της Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία «Gravity», η οποία είναι υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου.


Η  Άνι Λίμποβιτς απαθανάτισε για το «Vanity Fair» τους Τζάρεντ Λέτο (υποψήφιος για Β΄ Ανδρικό Ρόλο για το «Dallas Buyers Club») και τους Λουπίτα Νιγιόγκο (υποψήφια για Β’ Γυναικείο Ρόλο για το «12 Χρόνια Σκλάβος», τη Ναόμι Χάρις, τον Μπρι Λάρσον,  τον Τσάντγουικ Μπόσεμαν, τη Λία Σεϊντού από την ταινία «Η Ζωή της Άντελ» και την εκθαμβωτική Μαργκό Ρόμπι από την ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ».

  Η Μαργκό Ρόμπι σε ηλικία 17 χρόνων