Συστατικά
- To χυμό από 2 λεμόνια
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμέν
- 8 μπουτάκια κοτόπουλο, κατά προτίμησ ξεκοκκαλισμένα
- Ελαιόλαδο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1 κομμάτι τζίνζερ τριμμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- Κύμινο, τσίλι σε σκόνη, κουρκουμά, ινδικό mix masala
Τρόπος μαγειρέματος
Ανάμειξε το λεμόνι με την πάπρικα και τα κρεμμύδια σε μεγάλο ρηχό πιάτο. Κόψε κάθε μπουτάκι σε τρία κομμάτια και βάλε στο χυμό λεμονιού για 10' λεπτά
Ανάμειξε όλα τα υλικά της μαρινάδας και πρόσθεσε πάνω από το κοτόπουλο. Ανακάτεψε καλά να καλυφθεί το κρέας, σκέπασε και πάγωσε στο ψυγείο για 1 ώρα, Μπορείς να το κάνεις και από το προηγούμενο βράδυ
Ζέστανε το γκριλ. Βγάλε τα κομμάτια το κοτόπουλο ένα, ένα τινάζοντας την παραπάνω μαρινάδα/ Λάδωσε ελαφρά με ελαιόλαδο τη σχάρα σου και ψήσε για 8' λεπτά από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!
Μοιραστείτε το στο Twitter
Μοιραστείτε το στο Facebook