10 Φεβ 2014

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της Kate Middleton με τον γιο της στην Καραϊβική

Στο νησί Mystique ταξίδεψαν η Kate Middleton παρέα με τον γιο της, πρίγκιπα George, χωρίς τον μπαμπά William, τον οποίο άφησαν στο παλάτι καθώς δεν μπορούσε να πάει μαζί τους λόγω των σπουδών του στο πανεπιστήμιο του Cambridge.
ka1.jpg
Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η Δούκισσα του Cambridge έκανε χλιδάτες διακοπές στην Καραϊβική, όπου μαζί με τον έξι μηνών γιο της, διέμειναν σε υπερπολυτελή σουίτα κόστους 22.950 ευρώ τη βραδιά.
ka2.jpgka3.jpg
Αυτές ήταν και οι πρώτες διακοπές του πρίγκιπα George στο εξωτερικό, οι οποίες συνοδεύτηκαν από την απόλυτη χλιδή (δείτε εδώ το μέρος όπου έμεναν).
ka4.jpg
Στις φωτογραφίες, βλέπετε τη στιγμή που η Catherine Middleton αποβιβάζεται από το αεροπλάνοτης κατά την άφιξη της στις Δυτικές Ινδίες.
ka5.jpgka6.jpg
Ντυμένη casual και συνοδευόμενη από δυο σωματοφύλακες, η Δούκισσα κρατούσε τον μικρό πρίγκιπα της αγκαλιά, ο οποίος όπως θα δείτε κι εσείς, έχει μεγαλώσει αρκετά.
ka8.jpg
Παρά το γεγονός ότι ο William έλειπε, η Kate έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή, μιας και στο πλευρό της είχε την οικογένεια της, οι οποίοι την περίμεναν εκεί.
ka9.jpgka10.jpg
Όσο για τα ρούχα… «ταξιδιού» που επέλεξε η Kate;
Η μπλούζα της ήταν Ralph Lauren, το jean της J Brand, και παπούτσια Mint Velvet.
Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της Kate Middleton με τον γιο της στην Καραϊβική