14 Φεβ 2014

Hair Color Identity: Τι λέει το χρώμα των μαλλιών σου για εσένα;


Hair Color Identity: Τι λέει το χρώμα των μαλλιών σου για εσένα;
Μπορεί η βαφή σου να… προδίδει στοιχεία του χαρακτήρα σου;
Και όμως, έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους και επιλέγουν να αλλάξουν το φυσικό τους χρώμα, θέλουν με αυτό τον τρόπο να αναδείξουν έμμεσα κάποια στοιχεία και ανάγκες του εαυτού τους.

Μάθε λοιπόν τι λέει για εσένα το χρώμα των μαλλιών σου:


Πλατινέ ξανθό:

platinum
Ήξερες ότι μόνο το 10% των γυναικών είναι φυσικές ξανθιές; Οι υπόλοιπες που επιλέγουν για τα μαλλιά τους μια τόσο ανοιχτή απόχρωση, είναι δυναμικές γυναίκες που θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα και την προσοχή με την εξωτερική τους εμφάνιση.


Golden ξανθό:

golden blonde
Μια πιο ζεστή απόχρωση του ξανθού, που πολλές ελληνίδες επιλέγουν! Το συγκεκριμένο χρώμα έγινε διάσημο από τις σεξοβόμβες του αμερικανικού κινηματογράφου και το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» που όμως ήταν πάντα περιποιημένο και λαμπερό. Οι γυναίκες που επιλέγουν τη συγκεκριμένη απόχρωση θέλουν να δείχνουν σέξι, λαμπερές και ελκυστικές χωρίς όμως να χάνουν πόντους από τη γλυκιά και χαριτωμένη πλευρά του χαρακτήρα τους.


Ombre:

ombre
Οι ρίζες παραμένουν σε σκούρες αποχρώσεις, ενώ οι άκρες όλο και ανοίγουν περισσότερο. Σίγουρα το ombre look δείχνει ότι είσαι μια γυναίκα που δεν συμβιβάζεται, τολμάει τις αλλαγές και δεν είναι καθόλου συντηρητική. Ένα νεανικό και hot look που επιλέγουν όσες θέλουν να κάνουν τη διαφορά!


Καστανό:

kastani
Ο κόσμος βλέπει σε μια καστανή γυναίκα, το έξυπνο θηλυκό που συνήθως είναι και λίγο συντηρητικό.  Στην πραγματικότητα όμως, οι καστανές, φυσικές αποχρώσεις υποδηλώνουν μια σιγουριά και έναν δυναμισμό! Είσαι οκ με τον εαυτό σου, έχεις αυτοπεποίθηση και σου αρέσεις έτσι όπως είσαι!


Σκούρο καστανό- Μαύρο:
deep brown
Μυστηριώδεις και ρομαντικές γυναίκες, επιλέγουν τα σκούρα μαλλιά για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Θέλεις να δείχνεις αισθησιακή και ποθητή αλλά ταυτόχρονα ο συντηρητικός σου χαρακτήρας κρατάει μια ισορροπία!


Κόκκινο:

red
Θέλεις να ξεχωρίσεις και να δείχνεις πάντα περιποιημένη και αισθησιακή! Βαρέθηκες πλέον τις ξανθές αποχρώσεις και επιλέγεις το βαθύ κόκκινο για να μαγνητίσεις τα βλέμματα με ένα φωτεινό και… καυτό χρώμα!




http://www.faysbook.gr