13 Φεβ 2014

Εύα Μέντες Μιλά για πρώτη φορά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης και απαντά με χιούμορ στα δημοσιεύματα περί χωρισμού με τον Γκόσλινγκ: «Το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου θα το περάσω βλέποντας το "Ημερολόγιο" και κλαίγοντας»

Εύα Μέντες
Για τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος μίλησε η Εύα Μέντες στην εκπομπή της Έλεν Ντετζενέρις, στην οποία βρέθηκε  καλεσμένη.

«Ήταν λίγο γελοίο όλο αυτό» σχολίασε η διάσημη ηθοποιός εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη στο αεροδρόμιο όταν αρνήθηκε να περάσει από το μηχάνημα σάρωσης: «Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή δεν θέλησα να περάσω από τον ανιχτευτή, που είναι αρκετά τρομακτικός καθώς σε βλέπουν εντελώς γυμνή, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο και την ακτινοβολία. Πάντα προτιμώ τον σωματικό έλεγχο από γυναίκες. (...) Ποτέ δεν περνάω από το μηχάνημα ανίχνευσης» δήλωσε.


Παράλληλα, η ίδια δεν θέλησε να δώσει ένα ξεκάθαρο τέλος στις φήμες περί χωρισμού της από τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αλλά προτίμησε να απαντήσει με χιούμορ στην ερώτηση σχετικά με το πώς θα περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Δεν είμαι τύπος που του αρέσει αυτή η ημέρα. Θα κάτσω σπίτι, θα παραγγείλω και θα δω την ταινία "Το Ημερολόγιο" (μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες των τελευταίων ετών, με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ) και θα κλαίω».

Δες το βίντεο: