13 Φεβ 2014

Τι πρέπει να κάνεις για να περάσεις καλά του Αγίου Βαλεντίνου.

Τι πρέπει να κάνεις για να περάσεις καλά του Αγίου Βαλεντίνου.

Τι πρέπει να κάνουν τα ζώδια στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ποια θα είναι στη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τα πιο ευνοημένα ζευγάρια από αστρολογικής πλευράς; Σίγουρα τα ζώδια του Νερού έχουν την τιμητική τους, οπότε στα ζευγάρια που αποτελούνται από Καρκίνους με Σκορπιούς, Σκορπιούς με Ιχθείς και Καρκίνους με Ιχθείς θα υπάρχει μια ιδιαίτερη χημεία. Στα αισθηματικά ευνοημένοι είναι και όσοι ανήκουν σε ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Αυτό σημαίνει πως και τα ζευγάρια που αποτελούνται από ένα ζώδιο του Νερού και ένα της Γης προβλέπεται να περάσουν μια αξέχαστη μέρα των ερωτευμένων.
Ευνοημένοι επίσης στον έρωτα είναι οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, που θα ζήσουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφό τους. Και όσο για τα υπόλοιπα ζώδια, στο χέρι σας είναι να κάνετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη, φτάνει να επιστρατεύσετε το ενδιαφέρον, τη φαντασία και φυσικά το πάθος σας.
 
ΚΡΙΟΣ
 
Σαν όλους τους Κριούς, έχεις έμφυτη ορμητικότητα και δύναμη θέλησης, καθώς είσαι ζώδιο της Φωτιάς. Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όμως, καλά θα κάνεις να ρίξεις λίγο τους τόνους και να συμπεριφερθείς πιο γλυκά. Επειδή συνήθως δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, φρόντισε ειδικά αυτή τη μέρα να αποφύγεις τις συγκρούσεις και, αν το καταφέρεις, θα περάσετε τόσο καλά που η γιορτή των ερωτευμένων θα σας μείνει αλησμόνητη. Αν είσαι άντρας, ειδικά αυτή τη μέρα πες στην αγαπημένη σου αμέτρητες φορές ότι την αγαπάς. Αν είσαι γυναίκα, τουλάχιστον για μια μέρα άφησε κατά μέρος τον τεράστιο εγωισμό σου και δείξε γλυκύτητα και τρυφερότητα.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, δεν θέλεις να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καλό θα είναι να οργανώσεις τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Προγραμμάτισε το πώς θα τη γιορτάσετε και το ταίρι σου σίγουρα θα το εκτιμήσει. Μπορείς επίσης να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές επιδράσεις των άστρων για να τολμήσεις μια δήλωση ή να κάνεις μια πρόταση που θα βάλει τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Αν πάλι είσαι μόνος, πιθανό να έχεις μια απογοήτευση από συναισθήματα χωρίς ανταπόδοση. Αν είσαι άντρας, πρόσφερε στην αγαπημένη σου ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Αν είσαι γυναίκα, άσε το βλέμμα να μιλήσει και αναστάτωσέ τον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Η γιορτή των ερωτευμένων για όσους γεννηθεί στους Διδύμους, ζώδιο του Αέρα, έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση φέτος. Ο γλυκός, ανέμελος και κάπως επιφυλακτικός χαρακτήρας σου, βρίσκει το τέλειο συμπλήρωμα εφόσον μοιράζεσαι την καρδιά σου με άτομα που ανήκουν στα ζώδια της Γης: Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω. Αν πάλι είσαι ζευγάρι με άλλο ζώδιο, αρκεί να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να καταστρώσεις ένα όμορφο πρόγραμμα για να γιορτάσετε. Αν είσαι άντρας, πρόσφερε στην αγαπημένη σου ένα ροζ τριαντάφυλλο και, εννοείται, σοκολατάκια. Αν είσαι γυναίκα, φρόντισε στο ντύσιμό σου να περιλάβεις κάτι κόκκινο, που θα βάλει φωτιά στο πάθος.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Σαν κλασικός Καρκίνος, αυτή τη μέρα την περίμενες όλη τη χρονιά. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μοιάζει να έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για σένα. Άφησε στην άκρη τα προβλήματα και τις ανησυχίες της καθημερινότητας και ειδικά στις 14 Φεβρουαρίου φρόντισε να είσαι ήρεμος. Αυτή τη μέρα θα γίνει μια ευτυχής συνάντηση, που θα συγκεκριμενοποιηθεί με κάποιο γεγονός μερικές μέρες μετά. Είναι η ιδανική φάση για να δεσμευτείς με υποσχέσεις (που να τις τηρήσεις, φυσικά) και να πάρεις αποφάσεις σχετικές με τα αισθηματικά σου. Για παράδειγμα, μια δήλωση αγάπης, ένας επίσημος αρραβώνας, μια υπόσχεση γάμου. Ποια μέρα είναι πιο κατάλληλη για κάτι τέτοιο;
 
ΛΕΩΝ
 
Μην παρασύρεσαι από εύκολους ενθουσιασμούς, εν όψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Ξέρεις καλά πως δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις υπερβολές, όπως συνήθιζες παλιότερα. Για τα παράτολμα και ξεροκέφαλα Λιοντάρια τα άστρα συνιστούν λίγο… φρένο. Χαλιναγώγησε τις «άγριες» διαθέσεις σου, καλμάρισε, διαφορετικά υπάρχει φόβος να καταστρέψεις την πιο ρομαντική μέρα της χρονιάς. Φέρσου με ηρεμία και τρυφερότητα και θα περάσετε όμορφα μαζί. Αν είσαι άντρας, κάνε έκπληξη στην αγαπημένη σου με κάτι που δεν το περιμένει. Αν είσαι γυναίκα, άσε για μια φορά τον σύντροφό σου να αποφασίσει το πρόγραμμα της βραδιάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Αν ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι η μαγική σου μέρα. Παράτα τις αμφιβολίες και τις αμηχανίες ως προς το πώς να γιορτάσετε την επέτειο. Να είσαι καλοδιάθετος και γλυκομίλητος με το ταίρι σου. Για τις 14 Φεβρουαρίου οι πλανήτες είναι με το μέρος σου. Εκμεταλλεύσου το για να δείξεις όλο το πάθος και την τρυφερότητά σου. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις με τα πικάντικα φαγητά. Αν είσαι άντρας, χάρισε στην αγαπημένη σου κάτι που έχει αφήσει να εννοηθεί πως το θέλει. Θα την κάνεις να λιώσει από ευτυχία. Αν είσαι γυναίκα, επιστράτευσε το ακαταμάχητο όπλο των σέξι ρούχων και κυρίως εσωρούχων.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Εσείς οι εκπρόσωποι του Ζυγού κρατηθείτε μακριά από φίλους-βδέλλες τη μέρα της γιορτής των ερωτευμένων. Απόλαυσε την περίσταση παρέα μόνο με το ταίρι σου. Κι αν έχεις άλλου είδος προβλήματα στη ζωή σου, επαγγελματικά για παράδειγμα, άφησέ τα στην άκρη, να τα σκεφτείς άλλη μέρα. Οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο και ίσως μια βραδιά με χορό. Πρόσεχε όμως τα κρυολογήματα! Αν είσαι άντρας, κάνε τη σύντροφό σου συμμέτοχο στα όνειρά σου και μην τα κρατάς μυστικά, μόνο για σένα. Αν είσαι γυναίκα, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο δίνοντάς του την αίσθηση πως έχει εκείνος τα ηνία στην κατάσταση. Και περάστε τη μέρα σας χεράκι-χεράκι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Πες το με τα λόγια, το βλέμμα, τα χέρια, τη σιωπή… αλλά πες το, πόσο πολύ τον/ την αγαπάς. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι αξέχαστη για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού. Εσύ μπορεί να ξέρεις πόσο μετρά η σχέση σου, αλλά αισθάνεσαι πως δεν έχεις την ανάλογη ανταπόδοση. Εκμεταλλεύσου αυτή τη μέρα και θα πάρεις την επιβεβαίωση που περιμένεις. Κάνε τον άλλο να εκπλαγεί, δείξε του εκείνο που ποτέ δεν θα περίμενε από σένα. Η Σελήνη σε ευνοεί, ξέχνα όσα σε απασχολούν. Αν είσαι άντρας, χάρισε στην αγαπημένη σου κάτι χρυσό, μέσα σε ένα κόκκινο πακέτο. Αν είσαι γυναίκα, μην περιμένεις να σου προτείνει κάτι. Κάνε το πριν σου το ζητήσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η έμφυτη αθωότητα του Τοξότη δύσκολα προσαρμόζεται σε καταστάσεις υποκρισίας, ιδίως αν προέρχονται από έναν ερωτικό σύντροφο. Καθοδηγήσου λοιπόν από το ένστικτό σου, ιδίως ως προς τις αποφάσεις σου και τις επιλογές σου, σε αυτή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι το απόγειο του έρωτα. Θα βρεις ευχαρίστηση και συμπαράσταση στον σύντροφό σου, παρόλο που μερικές φορές θα ήθελες να του ανταποδώσεις μερικές «στραβές» που σου έχει κάνει. Αν είσαι άντρας, χάρισε στην καλή σου ένα τριαντάφυλλο με μια κάρτα, όπου θα γράφεις τι θα έκανες αν έφευγε. Αν είσαι γυναίκα, βάλε ένα άρωμα που να τον ξετρελάνεις. Το μεσημέρι αυτής της μέρας σε περιμένει μια έκπληξη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Αιγόκερω έχουν λιγάκι την τάση να απομονώνονται αυτή τη μέρα από τις παρέες τους. Μένοντας οι δυο σας, εσύ και το ταίρι σου, ενισχύετε την αίσθηση πως ανήκετε ο ένας στον άλλο. Αφέσου χωρίς αναστολές στην αγκαλιά της ερωτικής ευτυχίας, γιατί οι στιγμές αυτές είναι παροδικές και σύντομες. Αν είσαι άντρας, έχε τον νου σου να μην πιεις πολύ αυτή τη βραδιά. Κάνε στην αγαπημένη σου ένα δώρο που σου υπαγορεύει η αλάνθαστη έμπνευση του ερωτευμένου. Αν είσαι γυναίκα, δεν χρειάζεται διαρκώς να τσεκάρεις το κινητό σου. Άσ’ το στην άκρη και κράτα μακριά σας τον υπόλοιπο κόσμο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Η ευτυχία είναι στο χέρι το δικό σου και του συντρόφου σου. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα περάσει μέσα σε αρμονία και ερωτευμένες ματιές. Αυτή η επέτειος σου δίνει τη δυνατότητα να εκδηλώσεις στο έπακρο την τρυφερότητά σου και το μέγεθος της αγάπης σου. Πρόσεξε όμως μήπως νωρίς το απόγευμα μια απροσδόκητη επίσκεψη χαλάσει την ωραία ατμόσφαιρα που με κόπο έχεις δημιουργήσει. Δείξε συμβιβαστική διάθεση. Αν είσαι άντρας, μην περιμένεις υπερβολικά πολλά από τη σύντροφό σου. Δεν σου αρκεί η αγάπη της; Αν είσαι γυναίκα, χάριζε στον αγαπημένο σου συχνότερα το χαμόγελό σου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
  
Για τον Ιχθύ η φετινή 14η Φεβρουαρίου θα είναι η πιο γλυκιά και αξέχαστη μέρα που μπορεί να του φέρει η ζωή. Αυτή η μέρα θα μείνει για πάντα μέσα στην καρδιά σου. Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός, που είναι τα δυνατά σου σημεία, θα ενισχυθούν. Τα άστρα συμβουλεύουν να ξεκαθαρίσεις γεγονότα που συνέβησαν πριν λίγο καιρό. Έτσι θα αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα. Αν είσαι άντρας, να θυμάσαι ότι τα ψέματα είναι ψέματα, ακόμα κι αν λέγονται με καλό σκοπό. Αν είσαι γυναίκα, να αφήνεις τον σύντροφό σου και λίγο μόνο του, έτσι θα απολαμβάνει περισσότερο τη σχέση σας.