10 Φεβ 2014

Τι αποκαλύπτει φίλος του Μιχάλη Κουϊνέλη για τον έρωτά του με την Ήβη Αδάμου!

Τι αποκαλύπτει φίλος του Μιχάλη Κουϊνέλη για τον έρωτά του με την Ήβη Αδάμου!Ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχει εντυπωσιάσει τους πάντες ως κριτής του «The Voice»
Ο Μιχάλης είναι μαζί με την Ήβη Αδάμου εδώ και καιρό! Ζουν ένα μεγάλο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τόσο ο γνωστός τραγουδιστής, όσο και η τραγουδίστρια θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.
Η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του τραγουδιού «Σαν έρθει η μέρα», που έγινε μεγάλη επιτυχία. Συναντήθηκαν ξανά μουσικά για το δεύτερο τραγούδι που ερμήνευσαν μαζί, με τίτλο «Να σου τραγουδώ». Η χημεία τους ήταν εκπληκτική και από τότε οι δύο τους έγιναν ζευγάρι.
«Είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Όμως δεν φτάνουν και στο άλλο άκρο, να διαφημίζουν τον έρωτά τους», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον στη «Realnews».
«Όταν η Ήβη βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του Μιχάλη, οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις στα στέκια του, άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε με φίλους. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που τους ενώνουν», προσθέτει!
Αν και ο Μιχάλης μένει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, την Αλεξανδρούπολη, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για το ζευγάρι. Οι δυο τους μοιράζουν το χρόνο μεταξύ Αθήνας, Κύπρου και Αλεξανδρούπολης.


Πηγή: www.gossip-tv.gr