9 Φεβ 2014

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί Φωτογραφίες: Με τα παιδιά τους στο αεροδρόμιο

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί
Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Αντζελίνα Τζολί, τον Μπραντ Πιτ και τα 6 τους παιδιά, κατά την άφιξή τους από την Αυστραλία.

Η διάσημη οικογένεια περνάει μεγάλο μέρος από το χρόνο της στην Αυστραλία, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Unbroken», την οποία σκηνοθετεί η 38χρονη ηθοποιός.


Η Αντζελίνα Τζολί κρατούσε διαρκώς από το χέρι την 5 ετών Βίβιεν ενώ δίπλα της περπατούσε ο 12χρονος Μάντοξ

Ο Μπραντ Πιτ με τον 10χρονο Παξ
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί φρόντισαν να περάσουν τις τελευταίες τους ημέρες στην Αυστραλία με ρομαντικό τρόπο, απολαμβάνοντας αρχικά ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο και έπειτα χαλαρώνοντας σε ξενοδοχείο της παραλιακής περιοχής Airlie.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί οι παπαράτσι απαθανάτισαν τον διάσημο ηθοποιό ημίγυμνο - σε λήψεις που αποδεικνύουν ότι στα 50 του χρόνια ο Πιτ βρίσκεται σε άψογη φόρμα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Us Magazine, η Αντζελίνα Τζολί τις επόμενες εβδομάδες θα είναι απασχολημένη με την προώθηση της νέας της ταινίας «Maleficent», ενώ, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το ζευγάρι θα περπατήσει μαζί το κόκκινο χαλί των Βραβείων Όσκαρ, στην απονομή που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου.