19 Φεβ 2014

Ποιο διάσημο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Η Νικόλ Κοτοβός και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2012 μέσω κοινών γνωστών στο μαγαζί «Θάλασσα» που τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς.
Η πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας με τα cupcakes στην Ελλάδα μας απασχόλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Ελληνοαμερικανίδα Νικόλ Κοτοβός είδε τον εαυτό της να γίνεται πολλές φορές πρωτοσέλιδο λόγω της σχέσης της με τον παρουσιαστή όπως ακριβώς και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος ο οποίος μετά το διαζύγιό του από την επιχειρηματία Νταίζη Μανιατοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, διατηρούσε για τρία χρόνια δεσμό με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα.
Το πρώτο κοινό ταξίδι της Νικόλ και του Αχιλλέα έγινε στο Κάπρι, ενώ στη συνεχεία ταξίδεψαν μαζί μέχρι το Μιλάνο για να δουν live τη Μαντόνα. Τα φωτογραφικά ενσταντανέ της εποχής μαρτυρούσαν έναν μεγάλο έρωτα . Αποφάσισαν να παντρευτούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο αρραβώνας τους έγινε σε χρόνο dt κι εκεί που φίλοι και συγγενείς ετοιμαζόντουσαν για τη μεγάλη στιγμή έσκασε σα βόμβα η αναβολή του γάμου τους. Η Νικόλ και ο Αχιλλέας, με ένα απλό SMS, ενημέρωναν τους καλεσμένους τους να απελευθερώσουν την ημέρα που είχαν ορίσει εξαρχής γιατί ο γάμος τους θα έπαιρνε αναβολή. «Παρακαλούμε απελευθερώστε από το πρόγραμμά σας την 29η Σεπτεμβρίου του 2012.


Πηγή: www.tsekouratoi.gr