10 Φεβ 2014

Αστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.
Κριός
Το μυαλό και η καρδιά σας βρίσκονται στη μέση του αγαπημένου τους τσακωμού, για το ποιος μπορεί να σας δώσει τη καλύτερη συμβουλή. Δεν ξέρετε αν πρέπει να ακολουθήσετε την λογική σας ή να παραδοθείτε στα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Όμως, ακόμα και αν αναλύσετε τη κατάσταση και αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο, και πάλι θα μπείτε στον πειρασμό να αλλάξετε κατεύθυνση. Ίσως να μην υπάρχει μία σωστή απάντηση σήμερα, όποια προσέγγιση και αν προτιμάτε. Εξερευνήστε όλες τις πιθανότητες όσο κρατάτε τις επιλογές σας ανοιχτές.
Ταύρος
Προσπαθήστε να μην γίνετε υπερβολικά δραματικοί όταν μιλήσετε για τις σκέψεις σας, καθώς θα χάσετε την αξιοπιστία σας. Μείνετε στα γεγονότα και θα καταφέρετε τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σας. Συχνά, το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το πείσμα σας. Ευτυχώς, η θέλησή σας να συμβιβαστείτε είναι ανακουφιστική για όλους. Η πιο γρήγορη διαδρομή για την επιτυχία είναι να βρείτε κοινό έδαφος από την αρχή.
Δίδυμοι
Αν πέσετε σε τοίχο σήμερα, τα ανέκφραστα συναισθήματά σας, θα σας αποτρέψουν από το να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. Ωστόσο, μην τα παρατήσετε, Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε ακόμα. Μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας, αλλά πρώτα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα τα οποία δεν έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινότητά σας. Ακολουθήστε τη καρδιά σας και θα αυξήσετε τις πιθανότητες να περάσει το δικό σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.
Καρκίνος
Τα συναισθήματά σας εντείνονται τόσο πολύ που θα είναι δύσκολο να τα κρύψετε, καθώς η Σελήνη θα επιστρέψει στο ζωδιο σας. Θα αποφασίσετε να τελειώσετε κάτι που δεν έχετε μοιραστεί, ακόμα και αν η αποκάλυψη των επιθυμιών σας θα κάνει τα πράγματα άβολα προσωρινά. Αν κρατάτε μυστικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε τις πιθανότητες των εβδομάδων που έρχονται και ύστερα υιοθετήστε άμεση προσέγγιση.
Λέων
Αν και δεν είναι καλή ιδέα να αγνοήσετε τις δουλειές που βρίσκονται στη λίστα σας σήμερα, λίγος χρόνος με τον εαυτό σας, θα σας αναζωογονήσει. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι και παραγωγικοί, αν εξισορροπήσετε τις υποχρεώσεις σας με λίγη ξεκούραση. Όμως, μην προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας ολοκληρωτικά, αλλιώς θα το μετανιώσετε. Θα χρειαστεί να γυρίσετε πίσω και να τις τακτοποιήσετε.
Παρθένος
Θα είναι δύσκολο σήμερα να εξισορροπήσετε την επιθυμία σας να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας με την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι. Ωστόσο, ίσως επιλέξετε να μείνετε πίσω και να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, καθώς δεν θα έχετε την ανάγκη για ομιλίες. Όμως, ό, τι και αν κάνετε, η ακεραιότητα έχει μεγάλη σημασία, καθώς αυτές τις μέρες θα θέσετε την πορεία της τροχιάς σας. Ακόμα και αν δεν θέλετε να αποκαλύψετε πολλά, πείτε την λέγοντας αυτά που κρύβετε στην καρδιά σας.
Ζυγός
Αν και δεν είστε συνήθως στοργικοί τύποι, θα έχετε την τάση να νοιαστείτε για οποιονδήποτε σας επηρεάσει σήμερα. Ωστόσο, θα είστε γενναιόδωροι μέχρι αηδίας, για αυτό προσέξτε να μην καταπιέσετε τον θυμό σας για το καλό της έγκρισης. Όλοι γύρω σας θα νιώσουν πιο άνετα αν είστε ειλικρινείς απέναντι στις ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας, ακόμα και αν υπάρξει ανάγκη για έντονες συζητήσεις. Η πραγματική οικειότητα είναι πιθανή, μόνο αν έχετε τη θέληση να την κρατήσετε γερά στη γη.
Σκορπιός
Ίσως υπάρξει έλξη για μία ρομαντική αντίληψη, να ξεφύγετε από τα πάντα, αλλά αυτού του είδους η απόδραση ακούγεται καλύτερη από ότι είναι στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει, ένα καλά σχεδιασμένο ταξίδι θα σας έκανε κακό. Δεν χρειάζεται παρορμητικότητα, αλλά όσο νωρίτερα φύγετε από τη πόλη για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση, τόσο το καλύτερο. Αν μπορείτε, προσκαλέστε και κάποιον άλλον μαζί σας, καθώς η ενέργεια που θα λάβετε από αυτόν θα δώσει καύσιμο στον ενθουσιασμό σας.
Τοξότης
Θα υπάρξει κάποια ένταση το απόγευμα, και οι συζητήσεις για αυτό το θέμα απλά θα χειροτερέψουν τη κατάσταση. Στην πραγματικότητα, η στενή συνεργασία με τους άλλους θα μεγαλώσει το άγχος σας. Δεν θέλετε πραγματικά να μείνετε μόνοι σας σήμερα, αλλά καλό θα ήταν να αποσυρθείτε για λίγο. Αν δείτε πως χάνετε την υπομονή σας, υιοθετήστε μία πρακτική προσέγγιση για να κρατήσετε τα πάντα υπό υγιή προοπτική.
Αιγόκερως
Αν και είναι υπέροχη μέρα να καινοτομήσετε στην εργασία σας, μην χάσετε από τα μάτια σας τις καθημερινές όψεις των δημιουργικών ικανοτήτων σας. Θα είναι πραγματική πρόκληση να κάνετε τους άλλους να υποστηρίξουν τις ιδέες σας, αν δεν συμφωνούν με το σχέδιό σας. Ευτυχώς, έχετε την απίστευτη ικανότητα να μετατρέπετε τις σκέψεις σε πράξεις. Αν δεν σπαταλήσετε ενέργεια σε αμφιβολίες, θα καταφέρετε περισσότερα από όσα νομίζετε.
Υδροχόος
Το μυστικό στυλ σας στην εργασία έχει ξεπεραστεί πια, και οτιδήποτε κρυφό πλέον θα σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε. Δεν υπάρχει λόγος να μένετε στο παρελθόν. Βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας θέτοντας νέες ιδέες σε κίνηση. Οι άλλοι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνειά σας τόσο πολύ που θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας, δίνοντάς σας την τέλεια ευκαιρία να τους ακούσετε.
Ιχθύες
Μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα θα παρουσιάσει ΑΛΗΘΕΙΑ σήμερα. Ίσως ανακατευτείτε σε μία έντονη συζήτηση και δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε τα δικά σας συναισθήματα από των υπολοίπων. Η ευαισθησία σας είναι πολύτιμη, αλλά μόνο αν έχετε τη θέληση να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά. Βασιστείτε στα γεγονότα που μπορείτε να ελέγξετε. Όμως, μην κλείσετε για πολύ καιρό τη φαντασία σας. Σε μερικές μέρες θα σας βοηθήσει ξανά.


Πηγή: www.fimes.gr