12 Φεβ 2014

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Έναν παθιασμένο έρωτα ζει η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Έναν παθιασμένο έρωτα ζει η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Το καλοκαίρι, σας είχαμε γράψει από το star.gr, ότι η Αθηνά Οικονομάκου μετά τον χωρισμό της από τον Ησαϊα Ματιάμπα, γνώρισε ξανά τον έρωτα, στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου, ενός γοητευτικού επιχειρηματία από τη Μύκονο, τον οποίο γνώρισε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο νησί.Όλο αυτό το διάστημα όμως, δεν τους είχαμε δει μαζί, καθώς η νεαρή ηθοποιός κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους για τη σχέση αυτή.
oiik1.jpg
Τελικά, μετά από εφτά μήνες, φαίνεται ότι αποφάσισε να εμφανιστεί μαζί του δημόσια, και μάλιστα σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ, όντας ιδιαίτερα διαχυτική μαζί του.
oik2.jpg
Οι παπαράτσι, τσάκωσαν το ερωτευμένο ζευγάρι στο «Acro» το περασμένο Σάββατο, όπου όλη νύχτα αγκαλιάζονταν και δεν είχαν μάτια γι΄άλλον, αφιερώνοντας ο ένας στον άλλον τραγούδια του Γιώργου Σαμπάνη, χωρίς να νοιάζονται για τ΄αδιάκριτα βλέμματα!
oik3.jpgoik4.jpg
Όσο για το love story τους; Γεννήθηκε στο «Νησί των Ανέμων», όταν έκανε διακοπές εκεί η Αθηνά Οικονομάκου με τη Μαρία Σολωμού, τη Σύλβια Δεληκούρα και την Κατερίνα Θεοχάρη.
oik5.jpg
Μετά τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία, η χημεία ανάμεσα τους ήταν μεγάλη,  με τους φίλους τους να μιλούν για έναν πολύ δυνατό έρωτα.
oik6.jpg
Βλέπετε η Αθηνά έμενε στο ξενοδοχείο του Μιχάλη στη Μύκονο, με αποτέλεσμα εξαρχής το φλερτ ανάμεσα τους να είναι έντονο, και να περάσουν ένα παθιασμένο καλοκαίρι στο νησί.