8 Φεβ 2014

Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο
Το συγκεκριμένο σπίτι είναι καμουφλαρισμένο, βρίσκεται στη βόρεια Αγγλία και απ’ έξω δηλώνει ότι είναι αντλιοστάσιο. Πρόκειται για μια μετατροπή ενός επαγγελματικού χώρου σε μία μοντέρνα και σύγχρονη κατοικία.
Το αντλιοστάσιο λοιπόν είναι η σύγχρονη και εξελιγμένη έκδοση του αντλιοστασίου της περασμένης δεκαετίας και φιλοξενεί στα σπλάχνα του τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και δύο κοινούς χώρους. Παρόλο που εξωτερικά φανερώνει τις ρίζες του, εσωτερικά θα βρείτε ένα ευμεγέθες καθιστικό χώρο με τραπεζαρία που αποτελούν το σημείο αναφοράς του σπιτιού. Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε σημείο του έργου, από τα φωτιστικά στοιχεία μέχρι και τα μάρμαρα του μπάνιου τα οποία έχουν εισαχθεί από την Ιταλία. Η τεχνολογία είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε αυτό το σπίτι καθώς διαθέτει υπέρυθρες κάμερες ασφαλείας και σύστημα ενδοεπικοινωνίας.

Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο Αντλιοστάσιο μετατράπηκε σε σύγχρονο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο