11 Φεβ 2014

Αστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου.
Κριός
Αν και είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε μία νέα περιπέτεια, ίσως χρειαστεί να μάθετε ένα δύσκολο μάθημα πριν συνεχίσετε. Αντί να παλέψετε με το αναπόφευκτο, πάρτε λίγο χρόνο και σκεφτείτε το λόγο που αντιμετωπίζετε εμπόδια. Οτιδήποτε και αν κάνετε, μην προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε τα γεγονότα με την επιθετική σας φύση. Μόνο όταν αποδεχτείτε την θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.
Ταύρος
Θα μπορέσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτά που πρόκειται να συμβούν, αλλά δεν θα έχετε την ικανότητα να προχωρήσετε τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Δεν είναι κακό να αφήσετε τις επιθυμίες να σας κινητοποιήσουν, αρκεί να είναι ρεαλιστικές. Δυστυχώς, θα υπάρξει αρκετή πίεση σήμερα αν υποτιμήσετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να τακτοποιήσετε μία εργασία. Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Είναι καλύτερο να απογοητεύσετε με ευγένεια κάποιον στο παρόν παρά να τον απογοητεύσετε βαθύτερα στο ΟΝΕΙΡΑ.
Δίδυμοι
Είστε αρκετά σοβαροί σήμερα, αλλά μάλλον δεν θα έχετε ιδέα ποιες είναι οι απαραίτητες πράξεις για να συνεχίσετε. Όμως, πριν προσπαθήσετε να βγείτε από μία άβολη κατάσταση, σκεφτείτε τις συνέπειες μίας ανεύθυνης συμπεριφοράς. Ευτυχώς, αν μοιραστείτε τα ΑΛΗΘΕΙΑ σας, μαζί με τις ανησυχίες σας, με έναν ώριμο τρόπο, θα μετατρέψετε μία άβολη στιγμή σε θετική εμπειρία.
Καρκίνος
Δεν θα είστε τόσο ενθουσιώδεις για τις πιθανότητες μίας ρομαντικής κατάστασης, ενώ η αποφυγή της αλήθειας, απλά θα δυσκολέψει τα πράγματα. Μπορείτε να προχωρήσετε και να επικεντρωθείτε στα πλεονεκτήματα μιας σχέσης, αλλά το να ρισκάρετε τη καρδιά σας σε ένα μη ρεαλιστικό μέλλον, θα αυξήσει την ένταση του παρόντος. Εκφράστε τις ανησυχίες σας με ευγένεια και θα ανοίξετε τη πόρτα σε μία συζήτηση που πρέπει να κάνετε, καθώς και σε ένα νέο επίπεδο οικειότητας.
Λέων
Ίσως πιστέψετε πως σας συμφέρει να αποφύγετε μία συζήτηση που θα αποκαλύψει τα πραγματικά σας συναισθήματα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και όχι να την αφήσετε να ρίξει την αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να προσεγγίσετε οποιοδήποτε θέμα, αρκεί να το κάνετε με συμπόνια. Δυστυχώς, η ενεργητική σας φαντασία θα χειροτερέψει τη σύγχυση, με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να κολλήσετε όσο πιο κοντά στα γεγονότα. Αφήστε τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ για μία άλλη μέρα, όπου δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά ανοιχτά θέματα γύρω σας.
Παρθένος
Έχετε πολλά να κάνετε σήμερα, αλλά κάποιες αναπάντεχες καταστάσεις θα τραβήξουν τη προσοχή σας από τις πραγματικές σας δουλειές και θα καθυστερήσουν τη πρόοδό σας. Δυστυχώς, η πίεση να τελειώσετε αυτά που σας έχουν ανατεθεί, θα δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος αν μείνετε πίσω στο πρόγραμμα. Όπως και να έχει, το να φοβάστε το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι, είναι αυτό που θα επηρεάσει περισσότερο την παραγωγικότητά σας. Να είστε σίγουροι πως αν βάλετε τα δυνατά σας θα ικανοποιήσετε αυτούς που πρέπει.
Ζυγός
Η δημιουργική σας ενέργεια χτυπάει κόκκινο σήμερα, αλλά θα δυσκολευτείτε να φέρετε κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα. Θα είναι σαν να έχουν μπλοκαριστεί οι παραγωγικές σας ιδέες από καταστάσεις που δεν ελέγχετε. Όμως δεν είναι σωστή στιγμή να τα παρατήσετε, καθώς βρίσκεστε πιο κοντά στον τερματισμό από όσο νομίζετε. Αντί να ζυγίζετε ατελείωτα όλες τις επιλογές, αφήστε την φαντασία να σας οδηγήσει. Για τώρα, ονειρευτείτε το δρόμο σας στο μέλλον για καλύτερα ΜΕΛΛΟΝ.
Σκορπιός
Σήμερα θα είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, υποκύπτοντας σε συναισθήματα αμφιβολίας –ακόμα και αν είναι αδικαιολόγητα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο έντονό σας ζωδιο, θα κάνει τη κριτική κάποιου να ακούγεται πιο σκληρή από ότι είναι στην πραγματικότητα. Αντί να σκέφτεστε τι μπορεί να πάει στραβά, αντιμετωπίστε την αντίσταση με το να οραματίζεστε τι θα πάει σωστά. Μην δεχτείτε το όχι για απάντηση. Η επιμονή θα μιλήσει πιο δυνατά από τις λέξεις.
Τοξότης
Ο καλύτερος τρόπος να καταφέρετε τα πάντα σήμερα, είναι να γράψετε σε μία λίστα όλα σας τα ραντεβού και τις δεσμεύσεις, και ύστερα να φτιάξετε ένα πρόγραμμα που θα μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά σας. Όμως, όσο καλά και αν δομήσετε τη μέρα σας, και πάλι, θα χρειαστεί να αφήσετε λίγο χρόνο ελεύθερο, καθώς τα πράγματα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν, από ότι νομίζετε. Ακόμα και με τις καλύτερες προθέσεις, είναι σημαντικό να ξέρετε πότε θα κάνετε πίσω. Ευτυχώς, το χιούμορ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ανέμελη συμπεριφορά.
Αιγόκερως
Θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο σήμερα, ειδικά αν αισθάνεστε πως βρίσκεστε έξω από τα πράγματα. Ευτυχώς, έχετε το χάρισμα να βλέπετε πολύ μακριά και να καταλαβαίνετε τη πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Μην αφήσετε τον εγωισμό να γίνει εμπόδιο στη μεγάλη επιτυχία που βρίσκεται στην άλλη γωνία. Συνειδητοποιήστε την πραγματικότητα του παρόντος και συνεχίσετε να βαδίζετε μπροστά. Αν συνεχίσετε να φέρεστε με θετικό τρόπο, οι άλλοι θα έρθουν με το μέρος σας πριν καν το καταλάβετε.
Υδροχόος
Είναι τόσο εύκολο να ανησυχείτε για τα λάθη σήμερα, που θα σπαταλήσετε απίστευτο χρόνο για να υπερασπιστείτε τις πράξεις σας. Ο Ήλιος στο ζωδιο σας, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, για να καταλάβει αν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις δεσμεύσεις σας. Δυστυχώς, οι καλές σας προθέσεις δεν είναι αρκετές για να ξεπεράσετε μία λάθος απόφαση. Όμως, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Ξεχάστε τους σύντομους δρόμους. Αντί για αυτό, ακούστε την κριτική που θα λάβετε, όσον αφορά αυτά που περιμένουν από εσάς με αποφασιστικότητα και χάρη.
Ιχθύες
Δεν έχετε μεγάλα περιθώρια για λάθη σήμερα, για αυτό μην αφήσετε την εναλλαγή των συναισθημάτων σας να επηρεάσουν τις πράξεις σας. Ξεχωρίστε τα συναισθήματά σας, αλλά δεν είναι καλή ιδέα να τα αφήσετε να ελέγξουν τη συμπεριφορά σας. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναλύσει την επόμενη κίνηση, προτού κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε. Ακολουθήστε ένα πρακτικό σχέδιο, χωρίς να αφήσετε την καρδιά να σας αποσπάσει τη προσοχή από τις δουλειές που βρίσκονται μπροστά σας.


Πηγή: www.fimes.gr