6 Φεβ 2014

Το πορτοκαλί κραγιόν είναι το πιο φωτεινό beauty trend για την Άνοιξη 2014!


Το πορτοκαλί κραγιόν είναι το πιο φωτεινό beauty trend για την Άνοιξη 2014!
Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας για την Άνοιξη 2014 δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο δυνατό είναι αυτό το trend. Η εμφάνισή του όμως στο κόκκινο χαλί το κάνει σίγουρο "χαρτί" για την Άνοιξη.
Δες ποιες σταρ του Hollywood το έχουν φορέσει ήδη στις διάφορες εκδοχές του και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο ή αυτή που σου αρέσει και θέλεις να τη δοκιμάσεις.

Η ηθοποιός Κάιτλι ΦιτζΤζέραλντ επέλεξε ένα μανταρινί κραγιόν για το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών.

portokalikragion1

Η εγκυμονούσα Ντρου Μπάριμορ φόρεσε ένα φλογερό κόκκινο-πορτοκαλί το οποίο μάλιστα είναι από τη δική της κολεξιόν μακιγιάζ Flower. Το φόρεσε στα People’s Choice Awards και το συνδύασε με πολύ λίγο μακιγιάζ στα μάτια.

portokalikragion2

Η Κέιτ Μπόσγουορθ προτίμησε αυτό το φωτεινό κολοκυθί κραγιόν στο κόκκινο χαλί του art of Elysium.

portokalikragion3

Παρόλο που αυτό το έντονο μανταρινί είναι το trend, η Έμι Ρόσομ εμφανίστηκε με μία άλλη πλευρά του πορτοκαλί. Το βερικοκί κραγιόν της ήταν ελαφρύ στο event Tory Burch.

portokalikragion5

H Μπίζι Φίλιπς συνδύασε υπέροχα το έντονο πορτοκαλί κραγιόν με πράσινα κοσμήματα.

portokalikragion4

Φαίνεται πως η Άσλι Μπένσον παρακολουθεί συνεχώς τα trends. Αυτή τη φορά επέλεξε να βάψει τα χείλη της ένα λαμπερό μανταρινί για να γιορτάσει τα Grammy με την Delta Air Lines.

portokalikragion6

Η υποψήφια για Oscar, Κέιτ Μπλάνσετ συνδύασε το πορτοκαλί κραγιόν της με το πράσινο φόρεμά της και μας εντυπωσίασε.

portokalikragion7

Τι πιο ωραίο από το συνδυασμό των κόκκινων μαλλιών με το πορτοκαλί κραγιόν; Η πανέμορφη Έιμι Άνταμς έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

portokalikragion8

Το αστέρι των φετινών Βραβείων, η Λουπίτα Νουόγκο, εμφανίστηκε στο πάρτι για τις υποψηφιότητες των Βραβείων SAG με πορτοκαλί κραγιόν που της πήγαινε πάρα πολύ.

portokalikragion9



http://www.faysbook.gr/