7 Φεβ 2014

Aστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.
Κριός
Ίσως θελήσετε να κρυφτείτε σε ένα ασφαλές μέρος σήμερα, και να αφήσετε τον κόσμο να σας προσπεράσει. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να ικανοποιηθείτε με λίγο χρόνο για διαλογισμό, διότι οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας, θα σας κάνουν να τρέξετε. Όμως, μην ανησυχήσετε αν δεν βλέπετε πρόοδο προς το παρόν, ακόμα και αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τη πηγή της καθυστέρησης. Τα καλά νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ. Θα μπορέσετε να δείτε κάποιου είδους κίνηση όταν πιάσετε τον ρυθμό των γεγονότων την επόμενη μέρα.
Ταύρος
Πρόσφατα μάθατε ένα σημαντικό μάθημα από τη συμμετοχή σας σε μία ομάδα, είτε κοινωνικό είτε επαγγελματικό. Τώρα, η προοπτική σας αρχίζει να αλλάζει, και ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε σε φίλους ή συνεργάτες για να αναθεωρήσετε θέματα που έχετε συζητήσει μαζί τους. Ευτυχώς, η έρευνα στο διαδίκτυο θα δουλέψει υπέρ σας με τον Ερμή ανάδρομο στον 11ο Οίκο σας. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, έτσι ώστε να μην διασκορπίσετε ενέργεια και χαραμίσετε πολύτιμες πηγές.
Δίδυμοι
Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας στην εργασία, όπως ποτέ άλλοτε. Είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στον ανάδρομο Ερμή γενικά, και η συγκεκριμένη πορεία φέρνει πνευματική έμφαση στον 10ο Οίκο σας. Ωστόσο, μην πιέσετε τη διαδικασία. Μπορεί να είναι ψευδαίσθηση αν σκεφτείτε πως γνωρίζετε ήδη τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Κάντε υπομονή. Οι πραγματικές λύσεις θα σας έρθουν όταν είστε έτοιμοι. Εντωμεταξύ, κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές.
Καρκίνος
Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα των άλλων και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την ανάμειξη όσο θα θέλατε. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, λαμβάνει χώρα στον 9ο Οίκο σας, φέρνοντας στην επιφάνεια σχέδια που νομίζατε πως έχουν ολοκληρωθεί. Ωστόσο, ίσως αγνοήσατε κάτι σημαντικό, και για να διορθώσετε τα πράγματα θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε τη στρατηγική ξανά, έτσι ώστε να σιγουρευτείτε πως θα δουλέψει. Σας δίνεται μία ευκαιρία να τακτοποιήσετε οτιδήποτε έχει μείνει στη μέση, για αυτό εκμεταλλευτείτε την.
Λέων
Αν και η φαντασία θα παίξει ρόλο στα σχέδιά σας, οι σκέψεις σας δεν θα είναι ανέμελες σήμερα. Δεν έχετε την υπομονή να ασχοληθείτε με δύσκολες συζητήσεις. Θα αναπολήσετε σε παρελθοντικές καταστάσεις, αλλά τώρα έχετε αρκετό πάθος μέσα σας για να δώσετε ώθηση στην έρευνά σας. Εφαρμόστε το ενδιαφέρον σας στα μυστήρια, έτσι ώστε να περάσετε με ευκολία στο συνειδητό από το υποσυνείδητο.
Παρθένος
Είναι πιθανό να κάνετε τις ίδιες συζητήσεις ξανά και ξανά, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως κάποιος δεν άκουσε καν αυτά που προσπαθούσατε να πείτε την πρώτη φορά. Ή, ίσως, χάσατε την ουσία σε αυτά που σας είπαν και τώρα πρέπει να ακούσετε την ιστορία από την αρχή για άλλη μια φορά. Ακόμα και αν δεν βρείτε κάποια λύση σήμερα, κρατήστε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας για να μην παραμείνετε στο ίδιο σημείο. Μία γλυκιά κουβέντα μπορεί να ξεκαθαρίσει την ατμόσφαιρα και να σπάσει τον πάγο.
Ζυγός
Το μυαλό σας θα είναι απασχολημένοι με επαγγελματικές λεπτομέρειες όσο ο Ερμής βρίσκεται στον 6ο Οίκο σας. Όμως, οι προσπάθειες να επανεξετάσετε μία ποικιλία ζητημάτων ίσως γυρίσουν εναντίον σας αν δεν δημιουργήσετε σταθερά θεμέλια στο πρόγραμμά σας. Όπως και να έχει, η πρακτική προσέγγιση θα σας φέρει αποτελεσματικότητα. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας με το να επικεντρωθείτε στο παρόν.
Σκορπιός
Αν και βρίσκεστε μέσα σε μία δημιουργική φάση, ίσως αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια. Έχετε τόσα πολλά να πείτε που θα είναι πρόκληση να εκφράσετε τον εαυτό σας. Όμως είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε να πάρετε το χρόνο σας αντί να προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα σε μία μέρα. Θυμηθείτε πως υπάρχει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, και τα σχέδιά σας ίσως να μην ολοκληρωθούν πριν τελειώσει. Βρείτε λίγο χρόνο για διασκέδαση έτσι ώστε να ξαναβρείτε την έμπνευσή σας.
Τοξότης
Προσέξτε να μην πείτε κάτι σήμερα το οποίο έπρεπε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Πιστεύετε πως είστε συμπονετικοί, αλλά οι άλλοι ίσως να μην το καταλάβουν. Ίσως πιστέψουν πως δείχνετε ευαίσθητοι για να προστατέψετε τα ενδιαφέροντά σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε τη κατάσταση από διαφορετικές οπτικές γωνίες, ακόμα και αν δυσκολεύεστε. Το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε κοινό έδαφος είναι να δείτε και τις δύο πλευρές ενός θέματος.
Αιγόκερως
Σήμερα δεν θα είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να τελειοποιήσετε ένα σημαντικό σχέδιο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενεργοποιεί τον 3ο Οίκο σας, εντείνοντας το θόρυβο του άμεσου περιβάλλοντος. Αντισταθείτε και μην ενδώσετε στο χαοτικό ρυθμό των γεγονότων και των καταστάσεων. Αντί να διασκορπίσετε την ενέργειά σας, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Υδροχόος
Ακόμα και αν θέλετε να είστε το επίκεντρο, ίσως είναι καλύτερα να δουλέψετε στα παρασκήνια σήμερα, καθώς οι υπόλοιποι θα σας εκνευρίσουν. Κομμάτι του διλήμματος είναι το γεγονός πως πιστεύετε πως κάποιο άτομο σας εμποδίσει να φτάσετε τους στόχους σας. Ωστόσο, είναι πιθανό το άγχος σας να προέρχεται από συναισθήματα ανεπάρκειας. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει λόγος να απομονωθείτε. Αντί για αυτό, αποδεχτείτε με ευγνωμοσύνη τη βοήθεια που σας προσφέρεται. Έτσι, όχι μόνο θα υπάρξει παραγωγικότητα, αλλά ταυτόχρονα θα κάνετε και φίλους.
Ιχθύες
Δύσκολα θα μπορέσετε σήμερα να ακολουθήσετε το πρόγραμμα της ημέρας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή λαμβάνει χώρα στον 1ο Οίκο σας, γεμίζοντας τη ζωή σας με πληροφορίες από όλες τις μεριές του σύμπαντος. Μπορείτε εύκολα να αναμειχθείτε σε συζητήσεις με αναρίθμητους ανθρώπους για αρκετά θέματα. Αν μπερδέψετε τα λόγια σας εξαιτίας του ενθουσιασμού σας, αφήστε απλά τις σκέψεις σας να κυλήσουν. Οι σημαντικές ιδέες θα επιστρέψουν όταν ο ρυθμός επιστρέψει στο φυσιολογικό.


Πηγή: www.fimes.gr