12 Φεβ 2014

Aστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.
Κριός
Σήμερα το πρωί θα αντιμετωπίσετε αρκετό άγχος, αλλά ευτυχώς, αργότερα θα φτιάξουν τα πράγματα. Ίσως νιώσετε μία περίεργη αισιοδοξία, χωρίς να έχει συμβεί κάτι που μπορεί να υποστηρίξει τη πίστη σας πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Όπως και να έχει, η ξαφνική προσαρμογή συμπεριφοράς είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να αλλάξετε ταχύτητα στη ζωή σας. Μην διστάσετε να σχεδιάσετε το ΟΝΕΙΡΑ. Θα έρθει πολύ νωρίτερα από όσο νομίζετε.
Ταύρος
Θα περάσετε αρκετό κομμάτι της μέρας αναθεωρώντας ΑΓΑΠΗ που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες. Ευτυχώς, η απογοήτευση θα εξασθενήσει, αλλά τα επιθυμητά ΜΕΛΛΟΝ θα είναι ακόμα μακριά. Η αυτοπεποίθησή σας θα παραμείνει ακλόνητη και θα είστε σίγουροι πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο, αλλά η ενεργητική αλλαγή είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία.
Δίδυμοι
Τα σχέδιά σας δεν θα αναπτυχθούν όσο γρήγορα θα θέλατε. Ίσως ενοχληθείτε από κάποιον που σας εμποδίζει, αλλά από ότι φαίνεται θα αλλάξει συμπεριφορά και θα σας βοηθήσει. Μην κρατήσετε κακία. Αποδεχτείτε την αλλαγή σαν θετικό σημάδι πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, ακόμα και αν οι στόχοι σας φαντάζουν μακρινοί. Η θετική συμπεριφορά θα σας ωφελήσει.
Καρκίνος
Ακόμα και αν νιώθετε βυθισμένοι σε μία συναισθηματική διαμάχη, οι καταστάσεις θα αλλάξουν το απόγευμα και θα καταλάβετε πως έχετε λιγότερο χρόνο από όσο νομίζατε. Μην τεμπελιάσετε. Αν έχετε κάτι να πείτε, μιλήστε, ακόμα και αν οι δηλώσεις σας οδηγήσουν σε άβολες συζητήσεις. Αποκαλύψτε τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σας καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.
Λέων
Το παιχνίδι της αναμονής τελείωση. Ήρθε η ώρα να κάνετε τη κίνησή σας. Ίσως προσπαθήσατε πρόσφατα μία σειρά πράξεων για να πιέσετε ένα ζήτημα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο ζωδιο σας, θα υπάρξουν ένα σωρό αλλαγές γύρω σας. Δεν υπάρχει λόγος να αντισταθείτε, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για την κατεύθυνσή σας. Ακολουθήστε θαρραλέα την ενέργεια του σύμπαντος.
Παρθένος
Ακόμα και αν έχετε να πείτε κάτι σημαντικό σε ένα συνεργάτη σήμερα, ίσως τελικά κρατήσετε τις σκέψεις για τον εαυτό σας. Αν θέλετε να φωνάξετε από την κορυφή ενός βουνού, το πέρασμα της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας, λέει άλλη ιστορία. Οι μεγάλες δηλώσεις δεν είναι το στυλ σας, και μάλλον θα το μετανιώσετε. Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να κάνετε το δικό σας είναι να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες. Η σιωπή σας λέει αρκετά από μόνη της.
Ζυγός
Μπορείτε να δείτε πιθανότητες εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν σήμερα, και εξαρτάται από εσάς αν θα χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή προς όφελός σας. Στο τέλος, η δημιουργικότητα είναι αυτή που σας επιτρέπει να δείτε τις μαγικές πιθανότητες. Ήρθε η ώρα να παίξετε ενεργό ρόλο για να κατακτήσετε αποτελέσματα. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μαζί, αλλιώς η ενέργειά σας θα τελειώσει πολύ γρήγορα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και κάντε τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας πραγματικότητα.
Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει για τη δουλειά που κάνετε. Ωστόσο, η αναγνώριση αυτή δεν θα έχει να κάνει με την καθημερινότητα στο σπίτι ή την εργασία. Θα έχει να κάνει με αυτά που δίνετε στον κόσμο, όταν εμφανίζεστε. Ίσως είναι αδύνατο για τους άλλους να εκφράσουν αυτή την ικανότητα, αλλά εσείς θα ξέρετε πως σας εκτιμούν από τον τρόπο που φέρονται όταν είστε μπροστά. Μην αποφύγετε την . Αποδεχτείτε την με ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα.
Τοξότης
Το μέλλον σας ξεκινά να ανοίγεται μπροστά σας και τα όνειρα θα φαίνονται πιο κοντά από ότι πριν. Όπως και να έχει, ξέρετε πόσα πράγματα έχετε να κάνετε ακόμα για να φτάσετε στον προορισμό σας. Ευτυχώς όμως, κάθε μέρα θα είστε όλο και πιο ενεργητικοί. Η ομίχλη θα εξαφανιστεί και η σκέψη σας θα οξυνθεί. Είναι καλή ιδέα να φτιάξετε ένα πρόγραμμα για τις εβδομάδες που έρχονται. Κάντε τις απαραίτητες δεσμεύσεις και απολαύστε την επιτυχία.
Αιγόκερως
Σήμερα θα αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα, καθώς δεν θα ξέρετε πόσα να πείτε στους άλλους για τα νέα της ζωής σας. Ίσως είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για ένα πρότζεκτ, ένα σχέδιο ή μία σχέση, αλλά δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε για αυτό, αν δεν είστε σίγουροι πρώτα πως τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται. Όπως και να έχει, είναι καλύτερο να μοιραστείτε τώρα τον ενθουσιασμό σας καθώς και τις ανησυχίες σας. Η κριτική και η υποστήριξη που θα λάβετε θα σας βοηθήσει περισσότερο από όσο νομίζετε.
Υδροχόος
Αν και η μέρα σας θα ξεκινήσει ήρεμα, ένας ενθουσιώδης φίλος θα σας βγάλει από την απομόνωση. Ίσως είχατε υπολογίσει να περάσετε τη μέρα σας κάνοντας τη δουλειά σας, απλά για να ανακαλύψετε το διαφορετικό μονοπάτι που σας επιφυλάσσει η ζωή. Μην αντισταθείτε σε μία πρόσκληση μόνο και μόνο επειδή έχετε αρκετή δουλειά. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε αργότερα και να την τακτοποιήσετε. Παραδοθείτε στην έκπληξη.
Ιχθύες
Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρετε προς τα πού να πάτε. Ευτυχώς, θα βρείτε ένα παράθυρο ευκαιριών καθώς η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε θα γίνει εμφανής τις επόμενες μέρες. Εντωμεταξύ, εκμεταλλευτείτε τη κάθε κατάσταση δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Παρατηρήστε τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι άλλοι απέναντί σας, αλλά μην ξεχάσετε να ακούτε το ένστικτό σας. Θυμηθείτε, αν κάτι συμβεί στη φαντασία σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί και στην πραγματικότητα.


Πηγή: www.fimes.gr